• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed bruin

Onze collectie van ronde bruine vloerkleden biedt verschillende merken, afmetingen en materialen. Bestel het perfecte vloerkleed dat past bij jouw smaak en interieur.
Geen producten gevonden...

Waarom een rond bruin vloerkleed?

Een vloerkleed in het rond en bruin is een specifieke keuze vanwege de vorm en de kleur. De ronde vorm is erg geliefd bij het kiezen van een bruin vloerkleed. Een reden hiervoor is dat het de ruimte visueel interessanter maakt.

Het doorbreekt hoekige of rechte lijnen. Ook is deze vorm ideaal bij een wat kleinere ruimte. Een vloerkleed in het rond en bruin kan helpen om een focuspunt te creëren in een ruimte.

Wat maakt bruine vloerkleden een gewilde keuze?

De kleur bruin staat voor vertrouwen, neutraliteit en veiligheid. Deze kleur is goed te combineren met vele kleuren, waaronder felle kleuren zoals groen of geel. Ook past de kleur bruin goed bij veel verschillende soorten interieurstijlen.

Bruine ronde vloerkleden passen bijvoorbeeld goed bij een moderne interieurstijl omdat deze kleur warmte toevoegt aan het interieur. Dit kan met natuurlijke materialen zoals houten meubels.

Bij de moderne interieurstijl staan neutrale kleuren en eenvoud centraal. Andere interieurstijlen waarbij bruine ronde vloerkleden goed bij passen, zijn bijvoorbeeld de landelijke interieurstijl en de bohemian stijl. Deze stijlen maken gebruik van bruin tinten en willen een natuurlijke uitstraling creëren.

Verschillende bruin tinten

De kleur bruin heeft vele tinten zoals kastanjebruin en mokka. Maar ook roestbruin is hier een voorbeeld van. Een rond vloerkleed in het roestbruin uit ons assortiment is de Prosper 65. De prosper heeft een uniek design en komt in verschillende kleuren voor. Dit vloerkleed is ontworpen door de bekende modeontwerper en kunstenaar Mart Visser.

Het ronde vloerkleed in het roestbruin genaamd Prosper 65 bestaat daarnaast uit hoogwaardige garen en is een echte eye-catcher. Een ander vloerkleed wat omschreven kan worden als een vloerkleed in het roestbruin en rond is de Ross 63. Dit vloerkleed heeft een mix van oranje en bruine garen, wat het de roestkleur geeft.

Deze samenstelling van garen kan ook omschreven worden als een gemêleerd vloerkleed. Een gemêleerd vloerkleed is een vloerkleed waarbij de basis uit meerdere kleuren bestaat. Op deze manier worden meerdere kleuren gecombineerd en geeft het een te gekke uitstraling. Bij Floorpassion hebben we meer van dit soort vloerkleden. Ook een aantal van onze buitenkleden bestaan uit meerdere kleuren.

Vaak wordt die soepel gedaan door er een mooi detail doorheen te laten lopen zoals bij vloerkleed Barra 53. Of met een patroon wat meer aanwezig is, zoals bij de Prestige 10.

Waarom een vloerkleed kopen bij Floorpassion?

Vloerkleden in het roestbruin en rond zijn natuurlijk niet de enige vloerkleden in ons assortiment. Bij Floorpassion hebben we een breed assortiment. Niet alleen qua kleur maar ook qua maten en vormen. In ons assortiment komen bijvoorbeeld meer organische vormen voor, zoals een ovaal vloerkleed. Maar ook de op maat variant passen wij op steeds meer producten toe, zodat de klant geheel naar eigen wens een maat kan kiezen.

Wanneer in een ruimte bijvoorbeeld een vloerkleed van 310x330 het beste past, is het zonde om vast te zitten aan een standaard maat van een vloerkleed van 300x300. Andere voordelen van het kopen van een vloerkleed bij Floorpassion zijn de gratis stalen service en het gratis retourbeleid binnen 14 dagen bij standaard maten.

Ontdek het zelf en ga voor een van de vele waanzinnige Floorpassion vloerkleden.