• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerkleden op maat

Ben je opzoek naar een vloerkleed in een specifieke afmeting? Floorpassion produceert vrijwel ieder vloerkleed in elk mogelijke afmeting. Middels onze op maat module bereken en bestel je eenvoudig je vloerkleed in precies de juiste afmetingen. 

Wat is de levertijd van een vloerkleed op maat?

Elk vloerkleed leveren wij binnen 2 werkdagen, ongeacht welke maat of vorm. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je binnen 48 uur jouw perfecte vloerkleed gratis thuisbezorg krijgt. 

Wat is de maximale afmeting? 

Bij Floorpassion produceren we vloerkleden met een maximale breedte van 4 meter. Dit betekent dat we vrijwel iedere afmeting kunnen maken zolang er één zijde onder 4 meter blijft.

Voorbeeld: afmeting 600x410 centimeter kunnen we niet produceren, de afmeting 600x400 kunnen we wel produceren.

Hoe bestel ik een vloerkleed op maat?

Een vloerkleed op maat bestellen kan bij ons op meerdere manieren. Uiteraard kun je ons per email info@floorpassion.nl of per telefoon 030-2072030 altijd bereiken om een vloerkleed op maat te bestellen. Tevens kun je een vloerkleed op maat direct online bestellen door gebruik te maken van de op maat module:

vloerkleed op maat floorpassion

Ga naar een vloerkleed in de webshop en klik bij afmetingen op "op maat". Onze op maat module komt tevoorschijn en toont je de informatie. Vul bij de lengte en breedte je gewenste afmeting in centimeters in en de prijs komt automatisch tevoorschijn.

 

Kan ik een vloerkleed op maat retourneren?

Wanneer je een vloerkleed op maat bij ons besteld dan maken we deze custom voor jou. Het retourrecht komt hiermee te vervallen. Uiteraard heb je wel gewoon fabrieksgarantie op je vloerkleed op maat.
Lees meer over garanties >

Ronde vloerkleden op maat

Wij produceren ook ronde vloerkleden op maat met een maximale doorsnee van 4 meter. Wil je graag meer informatie over ronde vloerkleden op maat of wil je een rond vloerkleed op maat bestellen? Mail of bel ons met je aanvraag. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 te bereiken.