• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerkleden op maat

Ben je opzoek naar een heel groot vloerkleed of naar een vloerkleed in een specifieke afmeting? Floorpassion produceert vrijwel ieder vloerkleed in iedere maat! Middels onze op maat module bereken en bestel je eenvoudig een vloerkleed op maat.

 

Wat is de levertijd van een vloerkleed op maat?

Een vloerkleed op maat produceren wij binnen 5 werkdagen. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je binnen een week je vloerkleed op maat geleverd krijgt. Spoedje? Neem contact met ons op en we kijken samen of we nog een snellere levering kunnen regelen.

 

Wat is de maximale afmeting? 

Bij Floorpassion produceren we vloerkleden met een maximale breedte van 4 meter. Dit betekent dat we vrijwel iedere afmeting kunnen maken zolang er één zijde onder 4 meter blijft.

Voorbeeld: afmeting 600x410 centimeter kunnen we niet produceren, de afmeting 600x400 kunnen we wel produceren.

 

Hoe bestel ik een vloerkleed op maat?

Een vloerkleed op maat bestellen kan bij ons op meerdere manieren. Uiteraard kun je ons per email info@floorpassion.nl of per telefoon 030-2072030 altijd bereiken om een vloerkleed op maat te bestellen. Tevens kun je bij Floorpassion een vloerkleed op maat direct online bestellen door gebruik te maken van de op maat module:

vloerkleed op maat floorpassion

Ga naar een vloerkleed in de Floorpassion webshop en klik bij afmetingen op "op maat". Onze op maat module komt tevoorschijn en toont je de informatie. Vul bij de lengte en breedte je gewenste afmeting in centimeters in en de prijs komt automatisch tevoorschijn.

 

Kan ik een vloerkleed op maat retourneren?

Wanneer je een vloerkleed op maat bij ons besteld dan maken we deze custom voor jou. Het retourrecht komt hiermee te vervallen. Uiteraard heb je wel gewoon fabrieksgarantie op je vloerkleed op maat.
Lees meer over garanties >

 

Ronde vloerkleden op maat

Floorpassion produceert ronde vloerkleden op maat met een maximale doorsnee van 4 meter. Wil je graag meer informatie over ronde vloerkleden op maat of wil je een rond vloerkleed op maat bestellen? Mail of bel ons met je aanvraag. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 te bereiken.