• 15 / 11 / 2023
  Vijf tips voor een slaapkamer vloerkleed
  Een slaapkamervloerkleed is essentieel voor een goede start van de dag. Een comfortabel, warm kleed maakt het opstaan gemakkelijker. Ontdek de 5 belangrijkste tips bij het kiezen van het juiste vloerkleed voor jouw slaapkamer!
  Lees meer
 • 23 / 10 / 2023
  Het verhaal achter onze Oosterse tapijten
  In het artikel wordt benadrukt dat Oosterse tapijten een unieke toevoeging zijn aan je huis. Deze tapijten hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot eeuwen geleden, en ze werden met de hand geweven in regio's als Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Lees meer over de unieke kenmerken en het vakmanschap.
  Lees meer
 • 13 / 10 / 2023
  Ontdek het turquoise vloerkleed
  Ontdek de betovering van een turquoise vloerkleed in ons nieuwste artikel! Verken de fascinerende wereld van kleurrijk interieurdesign en ontdek hoe een turquoise vloerkleed de sfeer van elke kamer kan veranderen.
  Lees meer
 • 22 / 09 / 2023
  Het verhaal achter de Scandinavische tapijten
  Bij Floorpassion hebben we genoeg stijlen Scandinavische vloerkleden die passen bij jouw interieur. Neem een kijkje op onze website en vergelijk jouw favoriete kleden met elkaar door online gratis proefsamples te bestellen.
  Lees meer
 • 01 / 09 / 2023
  Nazomer trend: de laagpolige vloerkleden
  De zomer vliegt voorbij en de nazomer is inmiddels aangebroken. Of je nu nog aan het genieten bent van een heerlijke vakantie of inmiddels weer terug thuis bent, de nazomer biedt de uitgelezen kans om een opknapbeurt te geven aan jouw interieur.
  Lees meer