Recente berichten

 • 31 / 01 / 2018
  In opmars: het wollen vloerkleed!
  De vraag naar verfijnde wollen vloerkleden explodeert. De economie draait goed, men heeft weer meer te besteden en kiest daardoor vaker voor een luxe product als wol.
  Lees meer
 • 11 / 10 / 2017
  Creatieve oplossingen voor jouw sisal vloerkleed
  Een sisal vloerkleed heeft op zichzelf al een zeer natuurlijke en elegante uitstraling. Sisal vloerkleden zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en zijn met de hand afgewerkt. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, heeft een sisal vloerkleed een wat ruigere structuur.
  Lees meer
 • 11 / 10 / 2017
  5 redenen om te kiezen voor een vintage vloerkleed
  Vloerkleden zijn een essentieel onderdeel van je interieur. Het valt misschien niet altijd direct op wanneer ze er zijn, maar wanneer ze er niet zijn voel je dat direct. Wij geven je 5 redenen om dat wel te doen.
  Lees meer
 • 07 / 06 / 2017
  Slecht sisal vloerkleed? Zo herken jij de valkuilen
  Sisal vloerkleden worden steeds populairder! Dit merken wij niet alleen aan de toename van het aantal verkopen maar ook aan de toename van replica-aanbieders. Vaak gaat het hier om pure online aanbieders die sisal vloerkleden van slechte kwaliteit inkopen in China. Met de toename van deze aanbieders merken wij bij Floorpassion dat men steeds meer moeite heeft het verschil te zien en daarmee de kwaliteit tussen verschillende soorten sisal vloerkleden. Om te voorkomen dat je een zogeheten “kat in de zak koopt” hebben we de meest voorkomende valkuilen voor je op een rij gezet.
  Lees meer
 • 10 / 02 / 2017
  5 voordelen van een vloerkleed binnen jouw interieur
  Vloertegels, parket, laminaat, linoleum, gietvloer of zelfs een bamboevloer: de mogelijkheden om je vloer te bekleden zijn tegenwoordig eindeloos. Daarnaast zal de vloer voor langere tijd deel uitmaken van je woning, een gegeven dat kiezen voor de juiste vloerbekleding er niet bepaald makkelijker op maakt. Maar welke keuze je uiteindelijk ook maakt,
  Lees meer