• 02 / 06 / 2023
  Voordelen van hoogpolige vloerkleden
  Een hoogpolig vloerkleed is zoals de naam al zegt een kleed met een hoge pol. Hierin kan de hoogte van de vloerkleden variëren van ongeveer 3 tot 15 cm. Bij Floorpassion hebben we een ruim aanbod aan hoogpolige vloerkleden. Benieuwd wat de extra voordelen zijn? Lees dan verder, we bespreken ze uitvoerig met je!
  Lees meer
 • 25 / 05 / 2023
  Woonkamer inspiratie: de zwarte vloerkleden
  In dit blogartikel geven wij jou voorbeelden van interieur inspiratie met de zwarte vloerkleden van Floorpassion. In jouw ogen waarschijnlijk een hele neutrale kleur, maar het biedt juist ontzettend veel mogelijkheden voor de inrichting van jouw woonkamer.
  Lees meer
 • 17 / 05 / 2023
  Trend update: de kelim vloerkleden
  Het Verre Oosten, dat roept ongetwijfeld een bepaald beeld bij je op. Misschien denk je aan elegantie, schoonheid, traditionele kunst, meditatie of yoga. Al deze elementen vind je terug in de kelim vloerkleden van Floorpassion.
  Lees meer
 • 11 / 05 / 2023
  Lente inspiratie: de kindvriendelijke buitenkleden
  Floorpassion heeft een ruim assortiment aan diverse buitenkleden die kindvriendelijk zijn én ook nog eens goed passen bij de sfeer en uitstraling van jouw tuin.
  Lees meer
 • 03 / 05 / 2023
  Moederdag inspiratie: Faux Fur Plaid
  Een faux fur plaid kan een geweldig cadeau zijn voor Moederdag. Niet alleen is het stijlvol maar het is ook praktisch. Het biedt warmte en comfort tijdens koude avonden en kan ook dienen als een decoratief element in het huis. Het zachte en pluizige materiaal kan elke moeder helpen ontspannen op haar speciale dag.
  Lees meer