• 11 / 09 / 2018
  Kleuren die je positiviteit beinvloeden
  Elk jaar op 13 september is het de Internationale dag van het Positief denken. Het is natuurlijk hartstikke fijn om de gehele dag positief te denken, maar helaas lukt dat niet altijd. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om je positiviteit te beïnvloeden. Èèn van de bekendste manier is wel het toevoegen van energieke, positieve kleuren aan je interieur. Hoe je dat precies doet en om welke kleuren het gaat lees je hier verder.
  Lees meer
 • 27 / 08 / 2018
  10 tips om je wollen vloerkleed zo lang mogelijk mooi te houden
  Een wollen vloerkleed is een prachtige aanvulling aan je interieur waar je zo lang mogelijk van wilt blijven genieten, wat ook zeker mogelijk is. Een wollen vloerkleed kan namelijk heel lang meegaan, mits het goed onderhouden wordt. Hoe je dat dan het beste doet lees je in de tips hieronder.
  Lees meer
 • 17 / 08 / 2018
  Vloerkleden en allergieën
  Allergieën en vloerkleden: het is een combinatie die al jaren veel stof doet opwaaien bij mensen. Zo beweren sommigen dat vloerkleden de klachten van astmapatiënten sterk verergeren. Anderen gaan nog verder en stellen zelfs dat allergische mensen, uit vrees voor hun gezondheid, karpetten helemaal uit hun interieur zouden moeten verbannen. Maar wat is nu waar? Floorpassion zocht het voor je uit:
  Lees meer
 • 07 / 06 / 2018
  3 redenen om voor een hoogpolig vloerkleed te kiezen
  Vloerkleden zijn de sfeermaker binnen ieder interieur. De één houdt van een groot vloerkleed, de ander van een klein vloerkleed. De één van rond, de ander van een rechthoekig vloerkleed. Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten. Maar waarom nou kiezen voor een hoogpolig vloerkleed?

  Floorpassion zet voordelen op een rij.
  Lees meer
 • 31 / 01 / 2018
  In opmars: het wollen vloerkleed!
  De vraag naar verfijnde wollen vloerkleden explodeert. De economie draait goed, men heeft weer meer te besteden en kiest daardoor vaker voor een luxe product als wol.
  Lees meer