• 17 / 08 / 2018
  Vloerkleden en allergieën
  Allergieën en vloerkleden: het is een combinatie die al jaren veel stof doet opwaaien bij mensen. Zo beweren sommigen dat vloerkleden de klachten van astmapatiënten sterk verergeren. Anderen gaan nog verder en stellen zelfs dat allergische mensen, uit vrees voor hun gezondheid, karpetten helemaal uit hun interieur zouden moeten verbannen. Maar wat is nu waar? Floorpassion zocht het voor je uit:
  Lees meer
 • 07 / 06 / 2018
  3 redenen om voor een hoogpolig vloerkleed te kiezen
  Vloerkleden zijn de sfeermaker binnen ieder interieur. De één houdt van een groot vloerkleed, de ander van een klein vloerkleed. De één van rond, de ander van een rechthoekig vloerkleed. Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten. Maar waarom nou kiezen voor een hoogpolig vloerkleed?

  Floorpassion zet voordelen op een rij.
  Lees meer
 • 31 / 01 / 2018
  In opmars: het wollen vloerkleed!
  De vraag naar verfijnde wollen vloerkleden explodeert. De economie draait goed, men heeft weer meer te besteden en kiest daardoor vaker voor een luxe product als wol.
  Lees meer
 • 11 / 10 / 2017
  Creatieve oplossingen voor jouw sisal vloerkleed
  Een sisal vloerkleed heeft op zichzelf al een zeer natuurlijke en elegante uitstraling. Sisal vloerkleden zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en zijn met de hand afgewerkt. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, heeft een sisal vloerkleed een wat ruigere structuur.
  Lees meer
 • 11 / 10 / 2017
  5 redenen om te kiezen voor een vintage vloerkleed
  Vloerkleden zijn een essentieel onderdeel van je interieur. Het valt misschien niet altijd direct op wanneer ze er zijn, maar wanneer ze er niet zijn voel je dat direct. Wij geven je 5 redenen om dat wel te doen.
  Lees meer