• 24 / 01 / 2019
  Onze vijf zachtste vloerkleden
  Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment zachte vloerkleden en karpetten. Maar welke vloerkleden zijn nu eigenlijk het zachtst? We hebben ze voor je op een rijtje gezet, in onze top vijf van zachtste vloerkleden.
  Lees meer
 • 24 / 01 / 2019
  Moet een vloerkleed onder of voor de bank?
  Bij Floorpassion krijgen we vaak de vraag of je een vloerkleed beter vóór of onder de bank kan leggen. Nu is dit natuurlijk vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur en voor elke optie valt iets te zeggen. Wat precies lees je in deze blog.
  Lees meer
 • 11 / 09 / 2018
  Kleuren die je positiviteit beinvloeden
  Elk jaar op 13 september is het de Internationale dag van het Positief denken. Het is natuurlijk hartstikke fijn om de gehele dag positief te denken, maar helaas lukt dat niet altijd. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren om je positiviteit te beïnvloeden. Èèn van de bekendste manier is wel het toevoegen van energieke, positieve kleuren aan je interieur. Hoe je dat precies doet en om welke kleuren het gaat lees je hier verder.
  Lees meer
 • 27 / 08 / 2018
  10 tips om je wollen vloerkleed zo lang mogelijk mooi te houden
  Een wollen vloerkleed is een prachtige aanvulling aan je interieur waar je zo lang mogelijk van wilt blijven genieten, wat ook zeker mogelijk is. Een wollen vloerkleed kan namelijk heel lang meegaan, mits het goed onderhouden wordt. Hoe je dat dan het beste doet lees je in de tips hieronder.
  Lees meer
 • 17 / 08 / 2018
  Vloerkleden en allergieën
  Allergieën en vloerkleden: het is een combinatie die al jaren veel stof doet opwaaien bij mensen. Zo beweren sommigen dat vloerkleden de klachten van astmapatiënten sterk verergeren. Anderen gaan nog verder en stellen zelfs dat allergische mensen, uit vrees voor hun gezondheid, karpetten helemaal uit hun interieur zouden moeten verbannen. Maar wat is nu waar? Floorpassion zocht het voor je uit:
  Lees meer