• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kleine vloerkleden

Kleine vloerkleden kunnen een groot verschil maken in een ruimte. Heb je een kleine ruimte in je huis waar warmte en kleur mist, dan kan een klein tapijt de perfecte uitkomst zijn. Door het toevoegen van een vloerkleed, ook al is het een kleine, kan een r
Geen producten gevonden...
Kleine vloerkleden kunnen een groot verschil maken in een ruimte. Heb je een kleine ruimte in je huis waar warmte en kleur mist, dan kan een klein tapijt de perfecte uitkomst zijn. Door het toevoegen van een vloerkleed, ook al is het een kleine, kan een ruimte gelijk een compleet andere sfeer krijgen. Zorg voor een meer natuurlijke uitstraling door een klein sisal vloerkleed onder je bijzettafeltje, poef of krukje te leggen of voeg een klein vloerkleed toe aan je zit- of leeshoekje of in de donkere hal voor meer rust en warmte. En wat is er fijner dan in de winter uit bed te stappen en dan een warm zacht hoogpolig vloerkleed te voelen in plaats van de koude vloer. 
 
Meerdere vloerkleden
Een voordeel van een klein vloerkleed is dat je deze heel goed kan combineren met andere vloerkleden. Leg bijvoorbeeld een klein rond vloerkleed over een groter vierkant vloerkleed of meerdere ronde vloerkleden in verschillende afmetingen over elkaar heen.  Door te spelen met verschillende vormen, afmetingen, materialen en kleuren krijgt de ruimte gelijk een unieke, speelse sfeer. 
 
Groot assortiment kleine vloerkleden in verschillende afmetingen
Op onze website vind je een groot assortiment kleine vloerkleden. We hebben kleine vloerkleden in allerlei stijlen, kleuren en afmetingen. Ben je op zoek naar een hoogpolig vloerkleed in 130x190 of 140x200, een klein sisal tapijt, een klein effen vloerkleed of juist eentje met een patroon. Bij ons vind je het allemaal. Zoek je een specifieke kleur of specifieke maat, bijvoorbeeld 120x170 of 140x200, dan kun je dit gemakkelijk bestellen met onze op maat functie. Vrijwel alle vloerkleden kunnen ook op maat geproduceerd worden, helemaal kosteloos en leverbaar binnen twee werkdagen.
 
Garantie
Voor al onze producten geldt dat ze worden geleverd met een 3 jaar fabrieksgarantie.