• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garanties

Floorpassion produceert veel vloerkleden. Heel erg veel. Wat we niet wensen te produceren zijn ondeugdelijke vloerkleden. Blijkt uw vloerkleed onverhoopt kapot te zijn gegaan, dan kunt u er zeker van zijn dat we dit voor u gaan oplossen. Hierbij volgen we altijd de wet. Voor alle producten die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.

In het kort komt het erop neer dat uw vloerkleed bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen 2 jaar. Mocht dit wel het geval zijn, dan gaan we uw vloerkleed kosteloos repareren of vervangen. Als dit niet mogelijk is krijgt u het bedrag terug.


We halen het vloerkleed bij u op en laten het bij ons repareren of vervangen. Na het ophalen van uw vloerkleed ontvangt u binnen 14-dagen een melding van ons met daarin de status van uw klacht en of reparatie.

 

3 jaar garantie

Op al onze vloerkleden bieden we u minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten. Daarnaast geldt voor de meeste producten ook een fabrieksgarantie van 3 jaar (dit staat bij het product aangegeven). De fabrieksgarantie doet niks af aan de wettelijke garantie.” Hoe lang dit termijn precies is voor uw vloerkleed, vindt u op de productpagina.

 

Fabrieksgarantievoorwaarden

Bijgaand vind u "Fabrieksgarantievoorwaarden" van Floorpassion.

 

Ik wil een klacht aanmelden

Mijn vloerkleed is niet zoals het moet zijn en ik wil deze als klacht aanmelden. Lees hierover meer op de pagina over onze klachtenprocedure.