• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garanties

Bij al onze producten geldt de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er redelijkerwijs van mag verwachten. In het kort komt het erop neer dat je vloerkleed bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen minimaal 2 jaar.
 
Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij er alles aan doen om dit, volledig kosteloos, op te lossen. Dit zullen wij doen door het vloerkleed retour te halen en de klacht in behandeling te nemen. Uiteraard zullen wij je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van een oplossing.
 
3 jaar garantie
Op al onze vloerkleden bieden we minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten. De verkopers garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. De geadverteerde garantie op de website/productpagina's heeft betrekking op de door ons aangeboden verkopers- en/of fabrieksgarantie.
 
Daarnaast geldt voor de meeste producten ook een fabrieksgarantie van 3 jaar (dit staat bij het product aangegeven). De fabrieksgarantie doet niks af aan de wettelijke garantie. Op de productpagina staat precies aangegeven hoe welke garantietermijn geldt voor het desbetreffende product. 
Wil je een klacht doorgeven? Dit kan via ons contactformulier.