• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Privacy Policy

Privacyverklaring Floorpassion

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, de website van Floorpassion.nl. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Floorpassion respecteert de privacy van de bezoekers op zijn website en draagt er daarom zorg voor dat alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Deze gegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacyregelgeving behandeld. 

Bij bestelling op Floorpassion.nl geef je toestemming dat Floorpassion je persoonsgegevens bewaard en gebruikt. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server die voorzien is van een SSL-certificaat. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van je bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

"Persoonsgegevens" zijn alle gegevens met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon; een identificeerbare persoon is iemand die direct of indirect geïdentificeerd kan worden. We verzamelen de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, adres, en woonplaats;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • IP-adres; en
  • Informatie over aankopen via en gebruik van de website.

Bepaalde persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor onze dienstverlening, bijvoorbeeld omdat wij zonder deze gegevens een geplaatste bestelling niet kunnen uitvoeren. Indien het verstrekken van persoonsgegevens noodzakelijk is voor het gebruik van onze dienstverlening, dan wordt dit aangegeven op het moment dat je jouw persoonsgegevens verstrekt.

Hoe verzamelen wij persoonsgegevens?

Wij, en onze dienstverleners, verzamelen persoonsgegevens op verschillende manieren, waaronder:

  • Via de website
    • Indien je aanmeldt voor een nieuwsbrief, een account aanmaakt op de website, of een aankoop doet via de website.
  • Via cookies en vergelijkbare technologieën

Hoe gebruiken wij persoonsgegevens?

Wij, en onze dienstverleners, gebruiken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het verwerken & verzenden van orders
  • Het verzenden van nieuwsbrieven en/of marketing-gerelateerde materialen
    • Wij verzenden deze berichten indien je hiervoor uw toestemming hebt gegeven, of voor zover wij hierbij een gerechtvaardigd belang hebben.

Met wie delen wij persoonsgegevens?

  • Onze dienstverleners, om deze dienstverlening te faciliteren
    • Onze verzendpartners DPD en Van den Hoef logistiek.
    • Onze webbouwer, de partij die het technisch onderhoud van de website onder beheer heeft.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om de bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. Wij bewaren persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor of toegestaan in het licht van de in doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn verzameld of worden gebruik. Mocht u echter willen dat je persoonsgegevens verwijderd worden dan heb je daar te allen tijde recht toe.
 
Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Floorpassion

Bilstraat 35, 3572 AC, Utrecht

info@floorpassion.nl

T: 030-2072030