• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorpassion B.V.                
Marconibaan 1                          
3439 MR Nieuwegein                      
T: 030-2072030                        
E: [email protected] 

(!) Geen showroom, dit betreft het adres van ons kantoor.

 
KVK-nummer:70430829
BTW-nummer: NL858314976B01 

Vestigingsadres
Biltstraat 35-G
3572 AC Utrecht  

Exclusieve vloerkleden
Floorpassion is leverancier en producent van hoogwaardige vloerkleden. Floorpassion produceert haar vloerkleden zelf dan wel in samenwerking met partner fabrikanten.

Gratis verzending
Floorpassion levert haar producten altijd zo snel mogelijk. Bijna al onze vloerkleden zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 werkdagen bij u aan huis geleverd. De verzendkosten zijn inbegrepen in de vraagprijs, voor verzending berekenen wij dan ook geen extra kosten.

Gratis Retourneren
Bent u toch niet tevreden over uw aankoop en wilt u het vloerkleed retourneren? Geen probleem; neem contact met ons door een email te sturen naar [email protected] Één van onze medewerkers zal u dan verder helpen met uw retour. Na goedkeuring van de retour betalen wij binnen 7 dagen uw aankoopbedrag terug.

Let op : Gratis retournering geldt alleen voor vloerkleden in standaardafmetingen, dit zijn alle afmetingen die bij ons in de webshop worden aangeboden. Dit geldt dus niet voor vloerkleed op maat.

Stalen

Twijfelt u nog over de kleur, soort of materiaal van het karpet? Vraag dan vrijblijvend een staal (monster) van uw karpet aan en ontvang deze binnen één werkdag per post. U kunt uw stalen heel gemakkelijk via de website bestellen of vraag uw stalen aan via onze email [email protected]