• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retournering

Het kan soms gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Dat is vervelend, maar geen probleem! Bij Floorpassion heb je namelijk 14 dagen bedenktijd. Deze 14 dagen gaan in op de bezorgdag van je vloerkleed. Volg onderstaande stappen om je bestelling gratis te retourneren.


Retour aanmelden:  

- Stap 1: 
Stuur een email naar retour@floorpassion.nl met daarin je ordernummer en reden van retour.

- Stap 2:
We evalueren je retour en nemen contact met je op over de vervolgstappen. Er wordt of een afspraak ingepland om het vloerkleed op te halen of je krijgt een retourlabel toegestuurd met daarbij een adres waar je het vloerkleed kunt afgeven. Dit is afhankelijk van welke vervoerder de bezorging heeft gedaan.

- Stap 3:
Rol het vloerkleed, met de pool naar binnen
, op. Verpak het in de originele verpakking of op een soortgelijke wijze waarbij het vloerkleed niet door dingen van buitenaf beschadigd of vervuild kan worden. Als beschadigde of vervuilde vloerkleden onverkoopbaar zijn kan de waardevermindering oplopen tot 100 procent.

- Stap 4:
Voeg de bijgeleverde orderbevestiging bij het vloerkleed en plak de geleverde retourbon op de verpakking.

- Stap 5:
Geef het vloerkleed af aan onze vervoerder of lever het vloerkleed in bij het aangegeven adres.

- Stap 6:
Na ontvangst van je vloerkleed ontvang je van ons een reactie of de retour is goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt je aankoopbedrag teruggestort.

 

Alle voorwaarden op een rijtje:

  • Vloerkleden op maat: Vloerkleden die speciaal voor je op maat zijn gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt voor alle vloerkleden waarbij je zelf een gewenste maat hebt gespecificeerd op onze website.
  • Herroepingsrecht: Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
  • Betaling : Indien je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de verzendkosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing om de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Waardevermindering: Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kernmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat je mag bekijken of je kleed in je interieur staat, maar je het niet in gebruik mag nemen.