• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Floorpassion is de online specialist in exclusieve vloerkleden. Patchwork karpetten, wollen vloerkleden, handgeknoopt, hoogpolig tapijt, sisal en Perzisch tapijt zijn slechts enkele "highlights" uit ons assortiment. Met merken als Rivièra Maison en Frans Molenaar biedt Floorpassion de meest exclusieve designs en kleden in de online markt.
 
Floorpassion is veranderd
In de lente van 2005 werd Floorpassion opgericht. In eerste instantie om partners in de “Business to Business” markt te voorzien van exclusieve vloekleden. Met de opmars van het internet en daarmee e-commerce verkoos Floorpassion in 2013 de weg naar de consument. In plaats van levering aan bedrijven levert Floorpassion vanaf 2013 rechtstreeks aan de consument. Door onze vloerkleden via online-distributeurs en sociale-media aan te bieden creëerde en kreeg Floorpassion een grotere vraag naar haar producten. Sinds 2015 heeft Floorpassion ervoor gekozen om de markt te betreden met haar eigen merk “Floorpassion” en zelf producten in haar eigen webshop aan te bieden.
 
Floorpassion is uniek
Met een eigen productie en inkoopbeheer zijn wij als online-distributeur uniek in de wereld van vloerkleden, tapijten en karpetten.  Om u de online-consument hoogwaardige vloerkleden tegen een zo’n scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden produceert Floorpassion haar karpetten zelf. Dan wel in samenwerking met of onder leiding van worden onze vloerkleden geproduceerd in Azië en Nederland. Behalve de mogelijkheid om scherpe prijzen aan te kunnen bieden zijn wij door deze constructie op meerder vlakken flexibel. Zo kan de klant zelf een vloerkleed samenstellen en op maat laten maken. Voor meer informatie hierover mail; info@floorpassion.nl