• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & Retournering

Na moment van bestelling nemen wij het van je over. We verzenden grote vloerkleden,kleine vloerkleden, ronde vloerkleden en dat allemaal binnen 48 uur of op afspraak geleverd. Bij Floorpassion doen we er alles aan om de bezorging van je vloerkleed zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verzending

Razendsnelle levering
Bestel je (doordeweeks) voor 23:59 dan kunnen we al overmorgen bezorgen (ook op zaterdag). Komt het op een andere dag beter uit? Geen probleem; je kunt dit gemakkelijk aangeven door je gewenste leverdag aan te klikken.

Levering op afspraak
Vink tijdens het bestellen de optie "op afspraak" aan. Na moment van bestelling bellen we je binnen 24-uur om een afspraak in te plannen voor levering. Erg handig als je nog niet precies weet wanneer je thuis bent.

Track&Trace code
24-uur voor levering ontvang je van ons een Track&Trace code waarmee je de zending kunt volgen. De verwachte levertijd zal omstreeks 08:30 op de dag van levering worden getoond.

Niet thuis tijdens afleveren?
Geen probleem! De vervoerder probeert het vloerkleed de volgende dag opnieuw te bezorgen. Tevens laat de bezorger een kaartje achter of ontvang je een e-mail waarmee je een nieuwe afspraak kunt inplannen.

 

             

 

Retournering

Toch niet tevreden over je vloerkleed? Geen zorgen, bij Floorpassion heb je 14-dagen bedenktermijn, na ontvangst van je vloerkleed.

Onze retourvoorwaarden op een rij:

  • Gratis je vloerkleed retour sturen.
  • 14-dagen bedenktermijn,na ontvangst van je vloerkleed
  • Vloerkleed ruilen? Na ontvangst,verzenden we dezelfde dag je nieuwe vloerkleed
  • Geld terug? Binnen 5 dagen na ontvangst in ons magazijn wordt het bedrag teruggeboekt
  • Heeft je vloerkleed een productiefout? Dan heb je minimaal 2 jaar garantie op je vloerkleed.

 

Ik wil mijn vloerkleed retourneren of ruilen

Je vloerkleed voldoet niet aan je verwachtingen en je wilt het terugsturen of ruilen voor een ander vloerkleed.
> Download Retourformulier

 

Hoe werkt het retourproces?

  1. Bij Floorpassion heb je 14-dagen het recht om je vloerkleed gratis te ruilen of te retourneren.
  2. Rol het vloerkleed op en verpak het in de originele verpakking of op een soortgelijke wijze waarbij het vloerkleed in zijn geheel verpakt is en niet door dingen van buitenaf beschadigd kan worden.
  3. Vul het retourfomulier in en e-mail deze naar: retour@floorpassion.nl 
  4. Na het versturen van deze email ontvang je binnen 5 werkdagen een reactie van ons met daarin een voorstel om het vloerkleed bij je thuis op te halen of een adres waar je het vloerkleed kan afgeven.

Let op dat het vloerkleed goed opgerold en verpakt is. Beschadigde vloerkleden worden niet door ons vergoed.

 

Ruilen

Wil je het vloerkleed ruilen voor een andere maat of kleur? Geen probleem!Meld het vloerkleed dat je wilt retourneren aan en vermeld hierbij dat het om een ruilactie gaat. Plaats vervolgens een bestelling bij ons in de shop voor het andere vloerkleed. Wij gaan vervolgens voor je aan het werk om de levering en het ophalen van het vloerkleed op hetzelfde moment te laten plaatsvinden.

 

Terugbetaling

Na het ontvangen van je vloerkleed zal het aankoopbedrag binnen 5-dagen (na ontvangstdatum) naar je rekening worden overgemaakt. Het is afhankelijk van je bank of kaartmaatschappij wanneer het geld op je rekening is teruggeboekt.