• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retourneren

 

Hoe stuur ik een vloerkleed retour?

  1. Bij Floorpassion heb je 14-dagen het recht om je vloerkleed te ruilen of retourneren.
  2. Rol het vloerkleed op en verpak het in de originele verpakking of op een soortgelijke wijze waarbij het vloerkleed in zijn geheel verpakt is en niet door dingen van buitenaf beschadigd kan worden.
  3. Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar: retour@floorpassion.nl onder vermelding van:

Naam:

Adres:

Postcode + Plaats:

Email:

Telefoonnummer:

Reden van ruil/retournering:

Ordernummer:

Naam vloerkleed:

Afmeting vloerkleed:

4. Na het versturen van deze email ontvang je binnen 5 werkdagen een reactie van ons met daarin een voorstel om het vloerkleed bij je thuis op te halen of een adres waar je het vloerkleed kan afgeven.
Let op dat het vloerkleed goed opgerold en verpakt is. Beschadigde vloerkleden worden niet door ons
vergoed.

Ruilen

Wil je het vloerkleed ruilen voor een andere maat of kleur? Geen probleem!Meld het vloerkleed dat je wilt retourneren aan en vermeld hierbij dat het om een ruilactie gaat. Plaats vervolgens een bestelling bij ons in de shop voor het andere vloerkleed. Wij gaan vervolgens voor je aan het werk om de levering en het ophalen van het vloerkleed op hetzelfde moment te laten plaatsvinden.

 

Retourneren

Wil je het vloerkleed retourneren en een refund ontvangen? Geen probleem! Je hebt tot 14 dagen na levering de tijd om je vloerkleed te retourneren. Meld binnen deze periode je retour via de bovenstaande instructies bij ons aan. Let op! Zorg dat het vloerkleed goed verpakt is zodat het onbeschadigd bij ons aankomt.

 

Terugbetaling

Na het ontvangen van je vloerkleed zal het aankoopbedrag binnen 5-dagen (na ontvangstdatum) naar je rekening worden overgemaakt. Het is afhankelijk van je bank of kaartmaatschappij wanneer het geld op je rekening is teruggeboekt.