• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & Retournering

Na moment van bestelling nemen wij het van u over. We verzenden grote vloerkleden,kleine vloerkleden, ronde vloerkleden en dat allemaal binnen 48 uur of op afspraak geleverd. Bij Floorpassion doen we er alles aan om de bezorging van uw vloerkleed zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verzending

Razendsnelle levering
Bestelt u (doordeweeks) voor 23:59 dan kunnen we al binnen 1-2 werdagen bezorgen (ook op zaterdag). Komt het op een andere dag beter uit? Geen probleem; u kunt dit gemakkelijk aangeven door uw gewenste leverdag aan te klikken.

Levering op afspraak
Vink tijdens het bestellen de optie "op afspraak" aan. Na moment van bestelling bellen we u binnen 24-uur om een afspraak in te plannen voor levering.

Track&Trace code
24-uur voor levering ontvangt u van ons een Track&Trace code waarmee u de zending kunt volgen. De verwachte levertijd zal omstreeks 08:30 op de dag van levering worden getoond.

Niet thuis tijdens afleveren?
Geen probleem! De vervoerder probeert het vloerkleed de volgende dag opnieuw te bezorgen. Tevens laat de bezorger een kaartje achter of ontvangt u een e-mail waarmee u een nieuwe afspraak kunt inplannen.

 

             

 

Retournering

Toch niet tevreden over uw vloerkleed? Geen zorgen, bij Floorpassion kunt u uw vloerkleed gratis retourneren. Onder welke voorwaarden leest u hieronder.

Hoe werkt het retourproces?

  1. Bij Floorpassion heeft u 14-dagen bedenktijd. Na melding dat u wilt retourneren heeft u nog 14 dagen om uw vloerkleed gratis te ruilen of te retourneren
  2. Rol het vloerkleed op en verpak het in de originele verpakking of op een soortgelijke wijze waarbij het vloerkleed in zijn geheel verpakt is en niet door dingen van buitenaf beschadigd kan worden.
  3. Informeer ons per mail of telefoon omtrent uw retour, hiervoor kunt u gebruik maken van het modelformulier.
  4. Nadat wij op de hoogte zijn gesteld ontvangt u binnen 48 uur een reactie van ons met daarin een voorstel om het vloerkleed bij u thuis op te halen of een adres waar u het vloerkleed kunt afgeven.
  5. Nadat we uw retour hebben ontvangen keuren we het vloerkleed, bij goedkeuring wordt uw aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen teruggestort.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen 14-dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14-dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Wat gebeurt er na uw herroeping?
Indien u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14-dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Let op dat het vloerkleed goed opgerold en verpakt is. 
Rol het vloerkleed op en verpak het in de originele verpakking of op een soortgelijke wijze waarbij het vloerkleed in zijn geheel verpakt is en niet door dingen van buitenaf beschadigd kan worden. Als beschadigde vloerkleden onverkoopbaar zijn kan de waardevermindering oplopen tot 100 procent.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u mag bekijken of uw kleed in uw interieur staat, maar u mag het niet in gebruik nemen.

Retourneren maatwerk vloerkleden
- Vloerkleden die speciaal voor u op maat zijn gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd.
- Dit geldt voor alle vloerkleden waarbij u zelf een gewenste maat hebt gespecificeerd op de website.

Herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten.