• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending

Na moment van bestelling nemen wij het van je over. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de bezorging van je vloerkleed zo soepel mogelijk verloopt. Mocht er toch iets niet goed gaan met de bezorging dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen via email of telefoon. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00-21:00 uur via 030-2072030 of stuur een mail naar: info@floorpassion.nl. Bij Floorpassion is verzending altijd gratis tenzij je kies voor de optie "verzending op afspraak", dit kost € 9,99,-.

Razendsnelle levering (Gratis)
Bestel je je vloerkleed voor 23:59u dan bezorgen wij uw bestelling al binnen 48 uur, ook op zaterdag. Tevens kun je bij het bestellen ook zelf je gewenste bezorgdag aangeven. Wij zullen er dan alles aan doen om je vloerkleed op de aangegeven dag en datum te bezorgen. 

Levering op afspraak ( € 9,99 )
Wil je liever een afspraak maken over het leveren van je bestelling, dat is ook mogelijk. Vink daarvoor tijdens het bestellen de optie "Op afspraak" aan en wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen. 

Track&Trace code
24 uur voor levering ontvangt je een Track&Trace code waarmee je de zending kunt volgen. De verwachte levertijd zal omstreeks 08:30 op de dag van levering worden getoond.

Niet thuis tijdens afleveren?
Geen probleem! De vervoerder probeert het vloerkleed de volgende dag opnieuw te bezorgen. Tevens laat de bezorger een kaartje achter of ontvangt u een e-mail waarmee u een nieuwe afspraak kunt inplannen.