• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending

Gratis bezorging 
Vloerkleden van Floorpassion worden gratis thuisbezorgd. Als je op werkdagen voor 13:00 uur een standaardmaat vloerkleed bestelt, kunnen wij het vloerkleed de volgende dag leveren. Zelfs op zaterdag. Vloerkleden die op vrijdag na 13:00 worden besteld kunnen vanaf de daaropvolgende dinsdag worden uitgeleverd.

Levering op afspraak ( € 9,99 ) 
Wil je liever een afspraak maken over het leveren van je bestelling? Dat is ook mogelijk. Vink daarvoor tijdens het bestellen de optie "Op afspraak" aan en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. 

Onze vervoerders 
Wij leveren onze vloerkleden via van de Hoef Logistiek en DPD.
Vloerkleden met een breedtemaat tot 175 centimeter worden geleverd door de DPD.
Vloerkleden met een breedtemaat groter dan 175 centimeter worden geleverd door van de Hoef Logistiek.

Track&Trace code 
Afhankelijk van de grootte van je bestelde vloerkleed ontvang je een track en trace code.

Bij vloerkleden groter dan 175 cm breedte ontvang je vanuit Van de Hoef Logistiek op de dag voor uitlevering een e-mail tussen 18:00 en 20:00 met daarin een tijdsvak voor uitlevering i.c.m. een track en trace code.

Bij vloerkleden kleiner dan 175 cm breedte ontvang je vanuit DPD een track en trace code op de dag voor uitlevering. Deze track en trace code wordt de dag van uitlevering vanaf 06:00 actief met een tijdsvak voor uitlevering.

Niet thuis tijdens afleveren? 
Geen probleem! De vervoerder probeert het vloerkleed de volgende dag opnieuw te bezorgen. Tevens laat de bezorger een kaartje achter of je ontvangt een e-mail waarmee je een nieuwe afspraak kunt inplannen.

Mocht je bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis zijn, dan kun je jouw bestelling bij een nabijgelegen afhaalpunt ophalen.