• 27 / 08 / 2018
  10 tips om je wollen vloerkleed zo lang mogelijk mooi te houden
  Een wollen vloerkleed is een prachtige aanvulling aan je interieur waar je zo lang mogelijk van wilt blijven genieten, wat ook zeker mogelijk is. Een wollen vloerkleed kan namelijk heel lang meegaan, mits het goed onderhouden wordt. Hoe je dat dan het beste doet lees je in de tips hieronder.
  Lees meer
 • 11 / 10 / 2017
  5 redenen om te kiezen voor een vintage vloerkleed
  Vloerkleden zijn een essentieel onderdeel van je interieur. Het valt misschien niet altijd direct op wanneer ze er zijn, maar wanneer ze er niet zijn voel je dat direct. Wij geven je 5 redenen om dat wel te doen.
  Lees meer
 • 11 / 10 / 2017
  Creatieve oplossingen voor jouw sisal vloerkleed
  Een sisal vloerkleed heeft op zichzelf al een zeer natuurlijke en elegante uitstraling. Sisal vloerkleden zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en zijn met de hand afgewerkt. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, heeft een sisal vloerkleed een wat ruigere structuur.
  Lees meer
 • 07 / 06 / 2017
  Slecht sisal vloerkleed? Zo herken jij de valkuilen
  Sisal vloerkleden worden steeds populairder! Dit merken wij niet alleen aan de toename van het aantal verkopen maar ook aan de toename van replica-aanbieders. Vaak gaat het hier om pure online aanbieders die sisal vloerkleden van slechte kwaliteit inkopen in China. Met de toename van deze aanbieders merken wij bij Floorpassion dat men steeds meer moeite heeft het verschil te zien en daarmee de kwaliteit tussen verschillende soorten sisal vloerkleden. Om te voorkomen dat je een zogeheten “kat in de zak koopt” hebben we de meest voorkomende valkuilen voor je op een rij gezet.
  Lees meer
 • 01 / 08 / 2016
  Hoe krijg ik een vlek uit mijn vloerkleed?
  “Doe er snel wat zout op!” of “Giet er nu witte wijn overheen, dat neutraliseert”, zijn een paar voorbeelden van goedbedoelde adviezen. Met de nadruk op goedbedoeld, want ze werken juist averechts. Toch hoef je het vloerkleed ook niet meteen op te rollen en bij het vuilnis te zetten. Floorpassion legt je uit wat je wél moet doen bij dit soort huishoudelijke ongelukjes: van rode wijn tot zwarte inkt.
  Lees meer