• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed zwart

Ontdek ons assortiment ronde zwarte vloerkleden. Perfect voor een stijlvolle en tijdloze inrichting. Bekijk nu ons aanbod!
Geen producten gevonden...

Wat voegt de kleur zwart toe aan een ruimte?

Vanwaar de keuze voor de kleur zwart? De kleur zwart is een neutrale basiskleur en past overal bij. Deze kleur kun je goed combineren met andere basiskleuren zoals grijs, wit of bruin. Maar ook bij felle kleuren zoals roze, groen of oranje past deze kleur perfect. Zwart is een stoere kleur die staat voor de woorden luxe, mysterieus en chique.

Voeg wat meer diepgang toe aan het interieur met een zwart rond vloerkleed. Het kiezen voor een zwart rond vloerkleed matcht goed met diverse woonstijlen. Vaak wordt de kleur zwart gebruikt als accentkleur in de ruimte.

Dit mag best wat meer aanwezig zijn, zoals met een zwart rond kleed. Zwart is een kleur wat goed past bij de klassieke interieurstijl. Dit is een stijl waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne en klassieke elementen. Deze elementen komen bijvoorbeeld terug in materialen zoals hout of luxe stoffen zoals fluweel. Een luxe rond vloerkleed in het zwart kan hier zeker een mooie bijdrage aan leveren.

Waarom een rond kleed?

Samengevat is de kleur zwart een chique toevoeging. Dit wordt gecombineerd met de vorm rond en dan krijg je een rond vloerkleed in het zwart. Een rond vloerkleed voegt een bepaalde balans toe aan de gekozen meubels en accessoires.

Een rond vloerkleed in het zwart past goed in een woonkamer maar ook in kleinere ruimtes zoals een hal of onder een kleine ronde tafel.

Welk Floorpassion vloerkleed past bij jou?

In ons assortiment zitten verschillende zwarte ronde kleden, zoals de Tore 25 en de Beach Life 25. Een aantal laagpolige ronde tapijten in het zwart zijn Firenze 24, Premium 25 en de Frisco 25. De Premium 25 heeft een fijn geweven structuur, waarbij de Firenze 24 wat meer weg heeft van een gevlochten vloerkleed.

Samen met de Frisco 25 hebben deze vloerkleden gemeen dat het ze effen zwart zijn. We hebben ook een aantal diep zwarte vloerkleden in ons assortiment. De Sandro 25 is bijvoorbeeld een mooi rond tapijt in het diep zwart, of kijk eens naar de Fay Soft Black. Bij Floorpassion hebben we ook zwarte ronde vloerkleden met een mooie structuur of design.

Voorbeelden hiervan zijn de Prosper 25, Noma 23 of de Safi 24. Wil je echt helemaal uitpakken met een opvallend design, ga dan voor vloerkleed Bolivian Etis Black. We hebben gelukkig genoeg keuze.

Het gehele assortiment

Waarom zwarte vloerkleden in trend zijn, is duidelijk. Dit is echter niet de enige kleur die wij in ons assortiment hebben. Floorpassion heeft ook variaties op de kleur zwart, zoals ronde antraciete vloerkleden.

Vloerkleden Ross 24 en Beach Life 24 zijn hier goede voorbeelden van. Maar ook kleurrijke vloerkleden zijn zeker een optie. Het assortiment van Floorpassion staat vol met diverse kleuren en kleurtinten. Bekijk alle vloerkleden op www.floorpassion.nl.