25 / 05 / 2023
Woonkamer inspiratie: de zwarte vloerkleden

Heb jij jouw woonkamer recent een make-over gegeven of staat deze nog op de planning? Dan ben je vast inspiratie aan het opzoeken voor onder andere een vloerkleed. Deze kan namelijk een statement piece zijn in je interieur en daarmee de toon zetten voor je huis. Het voelt heerlijk zacht aan onder de voeten en niet geheel onbelangrijk: het brengt sfeer en gezelligheid met zich mee. 

In dit blogartikel geven wij jou voorbeelden van interieur inspiratie met de zwarte vloerkleden van Floorpassion. In jouw ogen waarschijnlijk een hele neutrale kleur, maar het biedt juist ontzettend veel mogelijkheden voor de inrichting van jouw woonkamer. Lees snel verder!

Passend bij elk interieur

Een modern interieur is een van de populairste interieurstijlen op dit moment. Door een kleed toe te voegen in zwarte stijl leg je extra nadruk op het eigentijdse, moderne effect in de woonkamer. Ons Premium Sisal vloerkleed  is hier een goed voorbeeld van. Het zwarte effect vormt een mooi contract met lichte, strakke meubels en een minimalistische inrichting. 

Ross 25 - Uniek hoogpolig vloerkleed in zwarte kleursamenstellingChester 24 - Prachtig hoogpolig vloerkleed met zwarte garen

Is jouw woonkamer stoer aangekleed met houten elementen? Dan is ons Black Lily vloerkleed misschien een mooie optie voor de ruimte,niet te missen in de ruimte. Dit kleed met abstract design is ontwikkeld in samenwerking met ontwerper Mart Visser. Het geeft jouw woonkamer sfeer en brengt warme met zich mee.

Maar je hoeft niet bang te zijn dat het stoere uiterlijk van de woonkamer verloren gaat, want het design heeft een gedurfde look

De ochtend goed beginnen

Raak je al helemaal geïnspireerd door de kleur zwart? Het hoeft niet alleen bij de woonkamer te blijven, want je kan onze zwarte kleden ook toepassen in de andere ruimtes van het huis, bijvoorbeeld de slaapkamer. 

Wij zijn vast niet de enige die het heerlijk vinden om ‘s ochtends uit bed te stappen op een zacht slaapkamer vloerkleed. Vooral als je echt geen ochtendmens bent, maakt dit jouw ochtendroutine toch net iets makkelijker om uit bed te komen. 

Een ultrazacht en zwart vloerkleed is onze Fay Soft Black. Deze is te bestellen in meerdere maten: 60 x 090 cm tot 200 x 290 cm. Zit jouw maat er niet tussen? Floorpassion maakt het voor jou mogelijk om het kleed op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat het altijd past in de slaapkamer en elke andere ruimte. 

Combineren met onze woonaccessoires

Bij Floorpassion blijft het niet alleen bij zwarte vloerkleden, want wij houden ervan om verschillende soorten vloerkleden met elkaar te combineren. Omdat zwart een neutrale kleur is, past het goed bij veel van onze andere kleden. Of je nu voor een ware kleurexplosie gaat of juist een rustig, Oosters tintje, binnen ons vloerkleden assortiment heb je een ruim aanbod om uit te kiezen. 

Floorpassion is bovendien meer dan alleen maar vloerkleden, want combineren kan ook met onze woonaccessoires. Een accessoire die je wat ons betreft perfect in je huis past zijn de Faux Fur Plaids uit de Fred van Leer collectie.

Zo staat het Soft Pink Plaid prachtig in contrast met het zwarte vloerkleed. En net als het vloerkleed zelf is het plaid heerlijk zacht en daarmee een echt verwenmomentje wanneer je op de bank ploft na een lange dag.

Nieuw vloerkleed bestellen

Wanneer je een vloerkleed bestelt bij Floorpassion, dan krijg je een vloerkleed uit eigen productie en van hoge kwaliteit. Deze gaan door de juiste materialen jarenlang mee en zijn vaak gemakkelijk schoon te maken. En mocht het vloerkleed toch niet het gewenste resultaat opleveren, dan krijg je bij ons drie jaar garantie. 

Jouw ideale vloerkleed zit gegarandeerd tussen onze collectie. Of het nu zwart, roze, blauw of groen is, bestellen is zo gedaan via de webshop van Floorpassion. Al onze kleden zijn in meerdere kleuren beschikbaar en zo te bestellen via onze overzichtspagina.

Kies jouw lievelingskleur of bestel eerst proefsamples in meerdere kleuren.