• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond oranje vloerkleed

Of je nu een modern, bohemian of retro interieur hebt, een rond oranje vloerkleed voegt altijd een dynamische en warme uitstraling toe. Bekijk het aanbod.
Geen producten gevonden...

Een rond oranje vloerkleed

De kleur oranje is een combinatie van de kleuren rood en geel. In oranje zie je de energie van de kleur rood terug en het geluk van de kleur geel. Een oranje rond vloerkleed staat voor enthousiasme, vastberadenheid en creativiteit.

De kleur wordt ook vaak geassocieerd met de woorden enthousiasme en warmte. Dit is niet zo gek wanneer je onze oranje vloerkleden bekijkt. Deze vloerkleden geven een bepaald gevoel van comfort en huiselijkheid.

Bij welke woonstijl past dit vloerkleed?

Een rond vloerkleed in de kleur oranje past goed bij de mediterrane stijl. Dit is een woonstijl waarbij een neutraal kleurenpallet gebruikt wordt in combinatie met sprekende accentkleuren zoals de kleur oranje.

Bij deze woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van kleurtinten van de kleuren wit, beige, blauw en groen. Maar dus ook de kleuren geel, oranje en rood. Dit komt doordat de zon een van de belangrijkste inspiratiebronnen is bij de mediterrane stijl. De opvallende kleuren zorgen voor een levendige sfeer.

Voor welke ga jij?

In ons assortiment hebben we meerdere opties wat betreft een rond vloerkleed in het oranje. Een hoogpolig vloerkleed in het rond en oranje is de Ross 63. De Ross is een favoriet onder onze klanten en dat is niet voor niks. De Ross 63 bestaat uit een mix van garen. De kleuren bruin en oranje worden daarbij gecombineerd.

Door de afwisseling van dikke garens en dunnere glans garens krijgt het vloerkleed een speels aanzicht. Ook hebben we een laagpolig vloerkleed in het rond en oranje genaamd Real 63. Dit is een budgetvriendelijk vloerkleed met een vintage look. Desalniettemin zijn deze vloerkleden gemaakt van een sterke kwaliteit.

De Real is een plat geweven vloerkleed en beschikbaar in verschillende nude tinten en opvallende kleuren zoals oranje. Een oranje rond vloerkleed met een mooi design is ook een uitstekende keuze. De Prosper 65 is hier een mooi voorbeeld van. Dit vloerkleed heeft een prachtig design door de combinatie van diverse kleuren. De ontwerper heeft bij de Prosper 65 oranje en koperkleurige tinten gebruikt.

Uitgebreid aanbod

Dat we bij Floorpassion diverse ronde vloerkleden in de kleur oranje hebben, laat zien dat er een uitgebreid aanbod is. Bij deze specifieke keuze is er zelfs nog een mogelijkheid om te kiezen voor een laagpolige variant, een hoogpolige variant of een rond vloerkleed in het oranje met een design.

Wij zijn er van overtuigd dat een breed assortiment bijdraagt aan onze ruim 35.000 tevreden klanten. Met ons assortiment kan een vloerkleed uitgekozen worden op basis van bijvoorbeeld woonstijl. Dit kan variëren van een vloerkleed dat past bij de mediterrane stijl zoals een rond oranje vloerkleed, tot een vloerkleed die past bij de hotel chique stijl.

Maar er kan ook zeker gezocht worden op ruimte. Vaak zoek je een vloerkleed voor een specifieke ruimte zoals een vloerkleed voor in de hal. Ook hierop is gemakkelijk te filteren op de site. Een laatste zoekspecificatie die we voor nu uitlichten, is het kiezen van een vloerkleed op basis van vorm.

Bij Floorpassion gaan we mee met de trends en voegen we steeds meer vormen toe aan ons assortiment. Een voorbeeld hiervan zijn de Enzo en Ross. Deze zijn nu ook beschikbaar als ovalen vloerkleed. Zo zijn er nog veel meer redenen waarom een vloerkleed aanschaffen bij Floorpassion een goed idee is.