• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed geel

Breng vrolijkheid in huis met onze collectie ronde gele vloerkleden. Geel staat bekend om zijn energieke en positieve uitstraling.
Geen producten gevonden...

Waar past de kleur geel goed bij?

Een geel vloerkleed is een specifieke kleur en wordt niet alledaags gekozen. Toch is dit zonde, aangezien de kleur voor positiviteit, geluk en energie staat. Voeg wat meer kleur toe aan je interieur met een geel rond vloerkleed. Het kiezen voor een geel rond vloerkleed past goed bij een aantal stijlen zoals retro interieur of modern interieur.

Een rond vloerkleed in het geel is een goede toevoeging bij een retro interieur omdat dit een overwegend vrolijke stijl is en de kleur geel goed samengaat met de oranje, groene en houten tinten. Dit zie je veel terug bij deze stijl. Vooral mosterdgeel is een perfecte toevoeging voor deze interieurstijl. Zorg voor een vrolijke sfeer in huis met een voerkleed in het rond en geel. De kleur geel past ook goed bij een modern interieur.

Daarbij is het wel een persoonlijke voorkeur, om het iets speelser te maken. Maar wanneer je dit doet, zul je zeker niet teleurgesteld zijn. Dit hoeft niet per se met een rond kleed in het geel. Een gele stoel of andere accessoires zullen ook te gek staan bij een modern interieur.

Veelzijdig en stijlvol: een rond vloerkleed

Geel is een positieve kleur en draagt bij aan een vrolijke sfeer in huis. Daarbij is gekozen voor een vloerkleed in ronde vorm omdat dit een stijlvolle keuze is. Een geel vloerkleed in het rond is wat luchtiger en flexibeler dan een strak rechthoekig vloerkleed.

Bekijk nu het aanbod

Bij Floorpassion hebben we een aantal ronde kleden in het geel. Voorbeelden daarvan zijn de Prosper 63 en de Premium 14. In de collectie van de vloerkleden van Floorpassion zitten ook een aantal vloerkleden met gele accenten, zoals de Noma 62.

Dit is een rond vloerkleed met okergele accenten in het patroon. Maar ook bij vloerkleed Prosper 64 komt de kleur geel subtiel terug. Andere gele vloerkleden waarbij de kleur meer aanwezig is, zijn bijvoorbeeld de Mace 69 of de Beach Life 65. Dit zijn echt gele vloerkleden en een goede optie voor een geel vloerkleed in het rond.

Is er meer dan een rond vloerkleed?

Alhoewel een rond tapijt in het geel een energieke en vrolijke keuze is, is dat niet de enige keur die wij aanbieden. We hebben nog veel meer positief gekleurde vloerkleden. Wat dacht je van een goudkleurig vloerkleed? Ook van andere materialen hebben we geel gekleurde vloerkleden. De Premium 14 is hier een goed voorbeeld van.

Dit is een sisal vloerkleed met een gele uitstraling en een fijn geweven structuur waardoor het bijna lijkt op een jute vloerkleed. Zo is er voor ieder wat wils. Kom je er niet uit? Bestel dan gratis staaltjes en bekijk de structuur en kleur in het echt.