• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goudgekleurde vloerkleden

De kleur goud is altijd in de mode en straalt een bepaalde warmte en luxe uit. Door dit toe te passen in je interieur wordt de ruimte knusser en gezelliger. Ontdek nu onze gouden vloerkleden.
Geen producten gevonden...

De kleur goud

Voordat we inzoomen op het combineren van een goudkleurig vloerkleed in het interieur, kijken we naar de kenmerken van de kleur goud. Er zijn drie kleuren goud te onderscheiden, namelijk geelgoud, witgoud en roodgoud.

Door hierin rust te bewaren en de kleurtinten niet allemaal door elkaar te gebruiken, wordt de kleur op de juiste manier gebruikt. De kleur goud kan het beste gecombineerd worden met een donkerblauwe of donkergroene kleur. Door de donkere kleur komt de kleur goud nog beter uit.

Stijl en elegantie toevoegen aan het interieur

Er wordt steeds vaker voor gekleurde vloerkleden gekozen. De beige vloerkleden en witte vloerkleden zijn nog steeds heel erg populair, maar ook een gekleurd vloerkleed zoals een multi kleur vloerkleed wordt steeds geliefder. Een kleur die daar tussen in zit, is de kleur goud. Dit is al iets gewaagder dan een beige vloerkleed, maar nog steeds een kleur die makkelijk te matchen is. De kleur goud staat voor luxe, succes en rijkdom.

Ook wordt deze kleur vaak geassocieerd met warmte en positiviteit. De kleur moet echter niet in overmaat gebruikt worden. Een goudkleurig vloerkleed met een paar goudkleurige accessoires is bijvoorbeeld al genoeg.

A touch of gold in de slaapkamer

Deze touch of gold kan doorgevoerd worden in de woonkamer, maar zal ook super staan in de slaapkamer. Dit is een plek voor ontspanning en rust, waarbij gouden details een vleugje luxe geven. Denk bijvoorbeeld aan een gouden fotolijstje, een gouden beeldje of een gouden lamp.

Op verschillende subtiele manieren kan de kleur terugkomen en zorgen voor een eenheid en gezelligheid. Eerder is gezegd dat de kleur goud het beste gecombineerd kan worden met een donkere kleur. Maar ook bij een lichter interieur zal de kleur goud niet misstaan.

Goud laat zich namelijk ook goed combineren met kalme en lichte kleuren. Door deze combinatie toe te passen in de slaapkamer zal het een geruststellend effect hebben. Precies wat nodig is om goed tot rust te komen en te ontspannen.

Voeg een vleugje luxe toe

Onze voorkeur gaat uit naar het toepassen van de chique kleur goud in de vorm van een gouden vloerkleed. Goudkleurige vloerkleden stralen dezelfde gradatie van luxe en elegantie uit als gouden accessoires maar zijn meer aanwezig in een ruimte.

De goudkleurige vloerkleden hebben vaak een mooie glans over zich heen en zijn warmer van kleur dan bijvoorbeeld een geel vloerkleed. Wanneer je nog twijfelt over een vloerkleed in het goud, raden wij aan om gebruik te maken van onze gratis stalenservice.

Geef het een kans en hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij en kun je maximaal genieten van jouw gouden vloerkleed.