• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond rood vloerkleed

Een rond rood vloerkleed is een uitstekende manier om een levendige en krachtige uitstraling aan je interieur toe te voegen. Bekijk ons aanbod nu!
Geen producten gevonden...

Rode vloerkleden in het rond

Bij Floorpassion hebben we verschillende rode ronde vloerkleden, zoals de Real 44 of de Tore 45. Vloerkleed Real 44 heeft een prachtige rode kleur, wat omschreven kan worden als karmijn rood. De Real vloerkleden zijn strak en tijdloos.

Dit vloerkleed in het rond en rood is in een aantal standaardmaten verkrijgbaar maar ook op maat. Hierdoor is het mogelijk om het vloerkleed naadloos aan te laten sluiten bij een ruimte. Een ander voorbeeld van een rond rood vloerkleed is de Tore 45.

Dit vloerkleed is net als de Real een budget vriendelijke keuze en ook op maat beschikbaar. Met het effen patroon en de hoogwaardige 100% polypropyleen garen is het een uitstekende keuze voor een druk huishouden.

Hoogpolige rode vloerkleden

De Real 44 en Tore 45 zijn voorbeelden van laagpolige rode ronde vloerkleden. We hebben ook een aantal vloerkleden in het rond en rood die hoogpolig zijn. De Ross is daarbij een veelzijdige optie omdat deze in diverse roodtinten verkrijgbaar is.

De Ross 44 is bijvoorbeeld een rond rood vloerkleed in het ‘gewoon’ rood. Daarnaast hebben we de Ross 45 in een donkerrode kleurensamenstelling. Dit wordt afgetopt met vloerkleed Ross 47 die bestaat uit een bordeaux rode kleur. Kies de rode tint die het beste bij jouw inrichting past.

Meer opties behalve een rond rood kleed

Je hoeft natuurlijk niet voor een effen rond rood vloerkleed te gaan. Een vloerkleed met een bepaald design of patroon is ook een van de mogelijkheden. Wij hebben vloerkleed Prosper 69 hier als voorbeeld van. Dit is niet echt een rood vloerkleed in het rond. Maar heeft wel een prachtig design met rood/koper achtige kleur.

De Prosper is een geliefd vloerkleed door de hoogwaardige garen en de verschillende opties wat betreft kleuren. Een rond rood kleed is natuurlijk geen verplichting. Andere kleuren zijn ook zeker een aanrader. Van de Prosper hebben we bijvoorbeeld ook een hele mooie kleur geel of met de blauw tint indigo.

De combinatie van een rustige achtergrond met een levendig design door een andere kleur te gebruiken is een uitstekende keuze geweest van de ontwerper Mart Visser. Toch vormt het vloerkleed één geheel doordat de gecombineerde kleuren kleurtinten zijn van elkaar.

Voor welke maat ga jij?

Een rond rood tapijt is bij Floorpassion verkrijgbaar in meerdere maten en daar zit ook vaak de op maat functie bij. Dit is een voordeel wanneer je een bepaalde afmeting nodig hebt die wij niet aanbieden als standaard maat.

Ook grote kleden zijn op deze manier te bestellen. De op maat functie gaat doorgaans tot 300 of 400 cm. Mocht je behalve een specifieke maat een vloerkleed voor een specifieke ruimte zoeken, dan hebben we daar ook categorieën van op de website staan.

Dit maakt het gemakkelijker om een vloerkleed uit te zoeken wat bij een bepaalde ruimte past. Hier vind je bijvoorbeeld een buitenkleed of een hal vloerkleed. Maar ook ruimtes zoals slaapkamer, kantoor en woonkamer zijn uitgelicht door ons.

De keuze is reuze

Dat een rond rood tapijt een uitstekende keuze is, betekent niet dat dit ieder zijn wens is. Gelukkig hebben we een breed assortiment en een gratis stalenservice. Hierdoor kun je van een aantal kleden die je aanspreken een gratis staaltje bestellen.

Dit is geheel naar eigen voorkeur en kan variëren van een gevlochten vloerkleed tot een extra zacht vloerkleed. Bekijk op de site wat het beste bij jouw voorkeuren past. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar om eventueel advies te geven wanneer u er niet uit komt.