• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goud zwarte vloerkleden

Goud-zwarte vloerkleden stralen tijdloze elegantie uit, perfect voor elke ruimte die luxe en verfijning vereist. Bekijk hieronder het assortiment van Floorpassion en kies een echte eye-catcher uit!
Geen producten gevonden...

De kleuren goud en zwart

Voordat we inzoomen op het combineren van een vloerkleed in het zwart met goud in het interieur, kijken we naar de kenmerken van de kleuren. De kleur zwart is een echte basiskleur waardoor andere kleuren goed uitkomen. Zwart past daarom goed bij een woonkamer.

Bepaalde aspecten in het interieur kun je met de kleur zwart bewust naar voren halen. Vaak wordt gekozen om dit te doen met lichtere kleuren, maar dit kan ook zeker met de kleur goud. Goud staat voor luxe, succes en rijkdom. Deze kleur wordt vaak geassocieerd met warmte en positiviteit.

De kleur moet echter niet in overmaat gebruikt worden. Een vloerkleed in het zwart met goud is daarbij een goede optie.

De gouden combinatie

Vloerkleden zijn beschikbaar in elke kleur. Een keuze is bijvoorbeeld een goudkleurig vloerkleed of een zwartkleuring voerkleed. Maar hoe gaaf is het om een combinatie te maken van deze twee kleuren? The best of both. De combinatie zwart-wit is al wat bekender en dit wordt regelmatig toegepast.

Bij de inrichting van een ruimte worden vaak de kleuren zwart en wit gecombineerd, omdat dit makkelijk te matchen is met andere meubelstukken of bijvoorbeeld een gekleurde vloer of muur. Wil je een eigen touch geven aan de combinatie zwart-wit, ga dan voor zwart-goud. Dit is een ‘gouden combinatie’ doordat de kleur zwart bijdraagt aan een rustige balans in een kamer.

Aan de andere kant zorgt de kleur goud voor een chique effect. Hoe leuk is het om dit toe te passen met een zwart-goud vloerkleed?

Bij welke interieurstijl

Een vloerkleed in het zwart met goud past goed bij ruimtes met een luxe en elegante uitstraling, zoals ruimtes met een hotel chique interieurstijl. Maar ook bij een moderne inrichting zal een zwart-goud vloerkleed niet misstaan.

Bij een moderne inrichting wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van strakke lijnen, zonder al te veel decoratie. Door een zwart met goud vloerkleed toe te voegen aan het interieur, kunnen op subtiele wijze gouden details worden doorgevoerd en kan tegelijkertijd worden vastgehouden aan de moderne interieurstijl.

Een andere optie is het kiezen voor een zwart-goud vloerkleed in de buitenruimte. Leg deze bijvoorbeeld in de tuin of onder een overkapping. Met onze buitenkleden voeg je een vleugje gezelligheid toe en geef je net dat beetje extra sfeer aan je buitenruimte.