• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed zwart wit

Bij Floorpassion vind je geweldige ronde zwart met wit gekleurde vloerkleden. Bekijk hieronder het aanbod en bestel een gratis staal vooraf!
Geen producten gevonden...

Zwart-wit is niet saai

De keuze voor een van onze zwart-witte vloerkleden past goed bij hotel chique vloerkleden. Dit komt daarnaast ook goed terecht bij de relatief nieuwe woonstijl “zwart wit interieur”. Deze woonstijl is een combinatie van de industriële stijl en de Scandinavische stijl.

Deze twee stijlen staan bekend om het minimalistische waarbij zwart-wit een van de basiskleuren is. Dit betekent niet dat het saai moet blijven. Integendeel, dit wordt vaak gecombineerd met verschillende soorten materialen en meubels zodat de vlakheid verdwijnt in de ruimte.

Een goed voorbeeld van een zwart-wit accent die hier goed bij past als basiselement is een vloerkleed in het rond en in het zwart-wit.

Chique maar niet te strak

Door de ronde vorm wordt die zogenoemde vlakheid verdreven en met de zwart-witte kleur wordt wel vastgehouden aan de interieurstijl die men voor ogen heeft. Wat betreft vloerkleden merken we dat voornamelijk de vormen rond of rechthoekig gekozen worden bij het uitzoeken van een vloerkleed.

Deze vormen zijn eigenlijk altijd goed te combineren met andere meubels in een ruimte. Een vloerkleed in het rond en zwart-wit is dus zeker voor vele ruimtes een goede keuze. Mocht je dus voor een veilige keuze willen gaan, ga dan hiervoor.

Is een vloerkleed in het zwart-wit en rond een populair product?

Ook bij Floorpassion merken wij dat vaak gekozen wordt voor een rond kleed in het zwart-wit. Een aantal voorbeelden van een rond kleed in het zwart-wit zijn de Safi 24, Prosper 25 en de Touch of Maroc. Een vloerkleed in het zwart-wit en rond hoeft niet saai te zijn. De Touch of Maroc is hier het perfecte voorbeeld van met zijn prachtige patroon.

Een andere mooie optie binnen ons assortiment wat betreft een kleed in het rond en zwart-wit is de Prosper 25. Deze heeft een wat meer artistiek patroon en is echt iets voor mensen die iets durven in hun interieur. Vloerkleed Prosper is geïnspireerd op de schilderkunst van Mart Visser en een echte eyecatcher.

Ga je voor een kleed in het rond en zwart-wit of wit-zwart

Een andere optie binnen ons assortiment van een rond vloerkleed in het wit-zwart is vloerkleed Safi 24. Deze wordt een rond vloerkleed in het wit-zwart genoemd omdat in het prachtige dessin de kleur wit sterker naar voren komt. Safi 24 is een klassiek vloerkleed welke gemakkelijk in onderhoud is, een topper van de collectie.

De mogelijkheden zijn oneindig

Alhoewel een rond tapijt in het zwart-wit een dynamische en veel voorkomende keuze is, is dat niet de enige kleur die wij aanbieden. We hebben ook andere kleurcombinaties zoals een zwart-goud vloerkleed. Maar ook daar valt weer te combineren met diverse patronen zoals een gestreept, gestipt of geruit vloerkleed.

Zo is er voor ieder wat wils.