• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond turquoise vloerkleed

Verfris je ruimte met een rond turquoise vloerkleed. Opvallend en stijlvol voor elke kamer. Bekijk ons aanbod nu!
Geen producten gevonden...

Waarom kiezen voor de kleur turquoise?

Een turquoise vloerkleed in het rond is een levendige en vrolijke toevoeging. De ronde vorm doorbreekt de strakke lijnen in een ruimte doordat het natuurlijk ogende vormen toevoegt. Daarnaast is de kleur turquoise een combinatie tussen de kleuren blauw en groen. Ideaal wanneer je niet kan kiezen tussen deze twee kleuren.

Turquoise wordt onder ander omschreven met de woorden verfrissend, rustgevend en verfijnd. Hoe groen of blauw de kleur turquoise uitvalt, hangt af van de hoeveelheid koper en ijzer in de kleur. Koper bepaalt de intensiteit van de kleur blauw en ijzer die van de kleur groen.

Gekleurde vloerkleden

Een rond turquoise vloerkleed past goed bij een mediterrane stijl of andere zomerse woonstijlen. De kleur komt bijvoorbeeld prachtig uit wanneer het gecombineerd wordt met kleuren zoals wit. Hierdoor straalt de kleur echt in het interieur. Een andere combinatie die misschien niet snel in je op komt, is de combinatie van turquoise met donkere kleuren zoals zwart, bruin en grijs. Dit maakt het interieur wat stoerder.

Over het algemeen past een turquoise vloerkleed in het rond ook prachtig bij hout. Dit kan terugkomen in de vloer of in de meubels. Doordat kleur veel invloed heeft op de sfeer in een ruimte, is het van belang om kleuren te kiezen waar je zelf blij van wordt. Waar je in ieder geval vrolijk van wordt, is een vloerkleed in het turquoise en rond.

De opvallende kleur geeft de ruimte een positieve touch. Wil je liever een zomerse uitstraling creëren, ga dan voor lichte kleuren zoals wit, aardetinten en pastelkleuren.

Ons assortiment

Bij Floorpassion hebben we meerdere turquoise vloerkleden die we graag willen uitlichten. Allereerst de Ross 34 en 53, een hoogpolig vloerkleed in het turquoise en rond. Vloerkleed Ross 34 heeft een combinatie van dikke garens met dunne glans garens. Daarnaast bevat vloerkleed Ross een combinatie qua kleuren en bij de 34 zijn dat de kleuren groen en turquoise. Ook in de Ross 53 zit de kleur turquoise verwerkt.

Deze is dan gecombineerd met een fellere kleur groen. Door de diverse kleuren met elkaar te combineren krijgt het vloerkleed een levendig en interessant effect. Een ander vloerkleed in het rond en turquoise is de Enzo 33.

Dit is een patchwork vloerkleed met een vintage look en verkrijgbaar in een ovale vorm. Dit is niet de enige speciale vorm die we bij Floorpassion hebben. We hebben bijvoorbeeld ook de Lunar 32. Dit is een vloerkleed in het rond en turquoise die verkrijgbaar is in een organische vorm. Met onze speciale vormen past een vloerkleed nog beter bij de ruimte en dit zorgt voor een originelere vloerkleed vorm.

Wij helpen u graag

Onze vloerkleden zijn in diverse vormen en maten te verkrijgen. We willen steeds meer opties bieden aan de klant zodat het gehele wensenlijstje afgevinkt kan worden. Dit willen we doen door het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant.

Zoek je bijvoorbeeld op een bepaalde interieurstijl zoals een hotel chique vloerkleed? Geen probleem, ook daar kunnen we mee helpen. Grote vloerkleden, kleine vloerkleden of een vloerkleed voor buiten. Er is van alles mogelijk en wanneer u er zelf niet uit komt, dan helpen wij u graag verder.