• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed blauw

Of je nu een modern, klassiek of Scandinavisch interieur hebt, een rond blauw vloerkleed voegt een subtiele maar stijlvolle touch toe aan elke kamer.
Geen producten gevonden...

De diversiteit van de kleur blauw

De kleur blauw is een kleur die misschien wat minder snel gekozen wordt dan een neutrale kleur zoals beige of wit. Toch is het wel degelijk een geliefde kleur. De intensiteit van de kleur verschilt natuurlijk per blauw vloerkleed en hierdoor kan er op voorkeur gekozen worden. Voeg wat meer kleur toe aan je interieur met een blauw rond vloerkleed. Het kiezen voor een blauw rond vloerkleed past niet specifiek bij een bepaalde stijl maar kan wel degelijk gemengd worden met een aantal stijlen.

Een rond vloerkleed in het blauw is bijvoorbeeld een goede toevoeging bij een Scandinavische stijl. Bij deze stijl staan lichte kleuren en natuurlijke elementen centraal. Voeg bijvoorbeeld een lichtblauw vloerkleed toe waarmee de ruimte wat meer kleur en levendigheid krijgt. De kleur blauw staat immers voor stabiliteit en kracht.

Andere kenmerkende woorden voor deze kleur zijn betrouwbaarheid, eerlijkheid en wijsheid. Zorg voor een vrolijke sfeer in huis met een vloerkleed in het rond en blauw.

Waarom een rond kleed het juiste formaat is

Door de vloeiende lijnen combineert een rond vloerkleed gemakkelijk in verschillende ruimtes. Plaats een vloerkleed in het blauw en rond op een plek waar meer kleur toegevoegd mag worden. Ga daarbij voor een vloerkleed wat gemaakt is van een zacht materiaal om het subtiel te houden. Of kies voor een grover materiaal wat bijdraagt aan een stoere look.

Ons assortiment

Bij Floorpassion hebben we een aantal ronde blauwe kleden. Voorbeelden daarvan zijn de Sandro 24 en de Prosper 31. Maar ook ronde donkerblauwe kleden zijn onderdeel van het assortiment, zoals de Reef 35 en de Fay Soft Dark Blue.

Door de verschillende blauw tinten is er voor ieder wat wils, maar ook diverse patronen zijn aanwezig. Een rond blauw vloerkleed wat hier een voorbeeld van is, is de Play Alive Blue. Dit vloerkleed bevat een artistiek design wat gedomineerd wordt door de kleuren blauw en wit.

Waar leg je een vloerkleed in het blauw en rond neer?

Een rond tapijt in het blauw is een super toevoeging in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer zal dit niet misstaan. De kleur past heel leuk bij een kinderkamer wanneer een wat lichter vloerkleed gebruikt wordt.

Een slaapkamer vloerkleed voegt meer warmte en zachtheid toe aan de ruimte. Voor een kinderkamer wordt ook wel een wollen vloerkleed of een zacht hoogpolig vloerkleed aanbevolen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld ook buitenkleden met blauwe details.

Een voorbeeld hiervan is de Napa 35, dit kan een perfect balkon kleed zijn. Deze heeft wat meer weg van industriële vloerkleden. In de toekomst willen we de Napa 35 ook als een rond tapijt in het blauw toevoegen aan het assortiment. Maar geen zorgen, in rechthoekige vorm zal dit vloerkleed ook goed staan.