• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed groen

Haal de natuur naar binnen met onze groene ronde vloerkleden. Groen symboliseert frisheid, rust en harmonie.
Geen producten gevonden...

Laat je verrassen door de kleur groen

Een eerste vraag die beantwoord wordt, is waarom kiezen voor deze kleur? Een groen vloerkleed is een specifieke kleur en wordt niet alledaags gekozen. Toch is dit zonde, aangezien de kleur voor ontspanning, leven en natuur staat.

Voeg wat meer kleur toe aan je interieur met een groen rond vloerkleed. Het kiezen voor een groen rond vloerkleed past goed bij een aantal stijlen maar komt voornamelijk goed tot zijn recht bij een botanisch interieur. Een rond groen vloerkleed gaat goed gepaard met een botanisch interieur omdat hierbij de natuur centraal staat.

Groen is uiteraard de kleur van natuur en dit geeft het interieur een kalmerend en ontspannende uitstraling. Bij een botanisch interieur zijn natuurlijke materialen ook een belangrijk aspect. Dit kan terug komen in het behang met bijvoorbeeld botanische prints of in de accessoires.

Een rond groen vloerkleed is daarbij een goede toevoeging en een echte match met deze interieurstijl.

Waarom een rond vloerkleed?

Dat de kleur groen zorgt voor een rustgevend effect in huis is duidelijk. De ronde vorm draagt daar ook aan bij. Het geeft de ruimte wat meer diepte en afwisseling. Met een vloerkleed in het rond en groen wordt ook meer kleur en contrast toegevoegd.

Dit soort vloerkleden in het klein staan ook heel leuk in een hal of onder een kleine eettafel. Wil je een wat groter oppervlakte bedekken, dan kun je ook voor een tapijt in het rond en groen gaan. Een tapijt is vaak een kamer vullend ‘vloerkleed’. Hieronder valt ook een groot tapijt in het rond die niet helemaal kamer vullend is maar wel groter dan de standaardmaten van een vloerkleed.

Een tapijt in het rond en groen is dus een uitstekende toevoeging wanneer je een groter oppervlakte wilt decoreren.

Verken onze collectie

Bij Floorpassion hebben we een aantal ronde kleden in het groen, zoals de Real 52. Er zitten ook een aantal groene vloerkleden in de categorie hoogpolige vloerkleden van Floorpassion, zoals de Ross 52 en de Ross 53.

Maar ook laagpolige ronde kleden in het groen hebben wij in het assortiment. Dit zijn bijvoorbeeld de Prosper 54, Firenze 42 en de Noma 52.

Vloerkleed Noma 52 is niet echt een groen rond kleed, maar deze heeft wel donker groene lijnen als patroon. Dit in combinatie met de steen grijze achtergrond is het een heel rustig en toch gevarieerd vloerkleed.

De keuze is reuze

Alhoewel een groen rond kleed een levendige en natuurlijke ambiance creëert, is het niet de enige kleur die positiviteit uitstraalt. Bij Floorpassion hebben we nog veel meer vrolijke vloerkleden met positieve kleuren zoals geel of rood.

Zo is er voor ieder wat wils. Kom je er niet uit? Bestel dan gratis staaltjes en bekijk de structuur en kleur in het echt.