02 / 08 / 2016

Tips bij aanschaf van een vloerkleed

Tips bij de aanschaf van een vloerkleed

Is jouw huis toe aan iets nieuws maar heb je geen tijd of geen budget voor een compleet nieuwe inrichting? Geen zorgen: je kunt met een kleine verandering al een groot verschil maken.

Zo kan een nieuw vloerkleed bijvoorbeeld al wonderen doen. Een passend en mooi vloerkleed kiezen kan lastig zijn, helemaal wanneer je niet zeker weet wat er precies bij jouw interieur past.

We leggen stap voor stap uit hoe je uiteindelijk het perfecte vloerkleed met fijne kortingen voor Woonexpress van bespaardeals aanschaft. 

Let op het formaat van het kleed 

De eerste stap en ook direct de meest belangrijke stap is het bepalen van de afmeting van je nieuwe vloerkleed. Wil je een ruimte optisch kleiner laten lijken? Kies dan voor een groot vloerkleed die je naast de meubels legt om het geheel intiemer te maken.

Wil je er juist voor zorgen dat een ruimte groter lijkt? Ook dan kun je kiezen voor een groot vloerkleed. Deze leg je echter juist onder de meubels zodat er meer vloerruimte over is. Wil je een maat die niet bij de opties staat?

Stuur dan een mail naar [email protected]l met de gewenste maat. Wij leveren namelijk ook vloerkleden op maat!

Soort vloerkleed

Zodra je precies weet hoe groot het nieuwe vloerkleed moet zijn is het tijd om te kijken wat voor soort vloerkleed bij jouw inrichting past. Heb je een kleurrijke boho inrichting? Kies dan voor een dito vloerkleed met prints en felle kleuren zoals een patchwork vloerkleed.

Heb je juist een heel moderne inrichting? Houd het vloerkleed dan ook strak en basic zoals een Sisal vloerkleed. Ga voor een rustige kleur zoals roomwit, grijs of bruin en houd het geheel rustig.

Zin om eens lekker gek te doen? Dan kun je er ook voor kiezen om juist met contrasten te werken. Kies bijvoorbeeld een fel vloerkleed terwijl de rest van je inrichting basic is.

Kies voor kwaliteit 

Bij het aanschaffen van een nieuw vloerkleed is het verstandig om te letten op de kwaliteit van het kleed. Niets vervelender dan dat je binnen korte tijd weer een nieuw vloerkleed moet aanschaffen omdat het kleed versleten is.

Misschien is een vloerkleed van Frans Molenaar wel wat voor jouw huis of wellicht past een vloerkleed van Riviera Maison perfect in jouw inrichting. Op zoek naar een bijzonder exemplaar? Kies dan voor een vintage vloerkleed.

Vintage vloerkleden die er goed uitzien vertellen een verhaal: ze hebben al die jaren doorstaan en zien er nog steeds goed uit. Ieder kleed wordt met liefde gemaakt en verwacht ook dat je ze met liefde behandelt.

Lees ook eens