24 / 01 / 2019

Onze vijf zachtste vloerkleden

Ben je op zoek naar een zacht vloerkleed? Dan zit je bij Floorpassion helemaal goed. Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment vloerkleden en karpetten.

Maar welke vloerkleden zijn nu eigenlijk het zachtst? We hebben ze voor je op een rijtje gezet, in onze top vijf van zachtste vloerkleden.

1. Vloerkleed Fay  – Supersuperzacht

Toen we dit vloerkleed voor de eerste keer zagen – en voelden – konden we het bijna niet geloven. Vloerkleed Fay is namelijk zo zacht als een dierenvel en wanneer je erover loopt lijkt het alsof je voeten geknuffeld worden door een beer.

Het kleed verspreidt bovendien een aangename warmte en gezelligheid door de kamer. Het is ideaal als afmaker voor de zithoek, maar ook in de slaapkamer komt dit kleed prachtig tot zijn recht. Leg het onder je bed en je zult nooit meer met het verkeerde been uit bed stappen!

 

                                                         Zacht hoogpolig vloerkleed Fay 13

2. Hoogpolig karpet Destino – Adembenemend zacht

Het Destino vloerkleed is gemaakt met adembenemend zacht polyester garen en is één van de zachtste hoogpolige karpetten ter wereld. Bijkomend voordeel van dit type hoogwaardig garen is dat het makkelijk te onderhouden is. Dit maakt de Destino perfect voor in warme en sfeervolle huizen waarin intensief geleefd wordt, bijvoorbeeld onder de eettafel.

 

                                                 Zacht hoogpolig vloerkleed Destino 09

3. Cellia – Eén van onze zachtste hoogpolige tapijten

In de Cellia komen vakmanschap en de innovatie samen. Het resultaat is een karpet dat zo zacht is dat je er op zou kunnen slapen. Door de ingenieuze combinatie van lange dunne garen en dikke korte garen is een hoogpolig kleed gecreëerd waarbij de garen als vanzelf rechtop blijven staan.

Hierdoor blijft het altijd vol en zacht, hoe intensief het ook gebruikt wordt.

                                             Zacht hoogpolig vloerkleed Cellia

4. Hoogpolig vloerkleed Ross – Zacht en exclusief

De Ross is een klasse apart. Het veloursachtige vloerkleed is gefabriceerd uit 100% hoogwaardig polyester garen. Het voelt niet alleen ontzettend zacht aan, maar heeft ook een rijke glans.

Dit geeft het kleed een erg luxe en exclusieve uitstraling, hoewel het helemaal niet duur is.

                                                   Zacht hoogpolig vloerkleed Ross 21

5. Brussel – Uniek wollen karpet

Met de Brussel haal je een tapijt op topniveau in huis. Het hoogpolige kleed bestaat uit 70% wol en 30% nylon. Wol is van nature erg warm en zacht, maar iets minder stevig en wat doffer dan synthetisch garen.

Door de vakkundige afwerking en combinatie met nylon blijven de wollen garen mooi rechtop staan en krijgt het geheel een exclusieve glans. Het resultaat is verbluffend zacht en stijlvol!

                                                  Zacht hoogpolig vloerkleed Brussel 15

Lees ook eens