11 / 10 / 2017

Creatieve oplossingen voor jouw sisal vloerkleed

Een sisal vloerkleed heeft op zichzelf al een zeer natuurlijke en elegante uitstraling. Sisal vloerkleden zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en zijn met de hand afgewerkt. Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt, heeft een sisal vloerkleed een wat ruigere structuur.

Wil je wat je jouw sisal vloerkleed op een wat meer creatieve manier gebruiken? Misschien omdat je jouw sisal vloerkleed in zijn huidige staat zat bent, of omdat je gewoon graag een creatieve inrichting in huis hebt. Lees dan onderstaande tips.

Een extra vloerkleed over je sisal vloerkleed

Een extra vloerkleed over je sisal vloerkleed heen leggen kan een oplossing zijn voor meerdere dingen. Bijvoorbeeld:

  • Je wilt een nieuwe stijl in je woonkamer, maar niet direct het gehele interieur omgooien.
  • Je wilt je sisal vloerkleed beschermen.
  • Je sisal vloerkleed is wel mooi, maar het voelt niet altijd even comfortabel als je er zonder schoenen overheen loopt.

Een sisal vloerkleed kun je als een soort canvas in je woonkamer, keuken, slaapkamer of andere kamer in huis gebruiken. Een extra tapijt over je sisal vloerkleed kan de kamer afmaken.

Het voegt net wat extra’s toe en je kunt het gemakkelijk weer vervangen. Nog niet overtuigd? Bekijk onderstaand voorbeeld waar een sisal vloerkleed is gecombineerd met een extra vloerkleed.

(Image credit: D Magazine)

Gebruik je sisal vloerkleed als behang

Wel een sisal vloerkleed in je kamer, maar niet als vloerkleed… Dat kan! Een sisal vloerkleed kun je ook prima gebruiken als behang. Dit klinkt misschien wat apart, maar is een zeer creatieve manier om een interieur wat meer warmte en structuur te geven. Een mogelijkheid is het zeker.

Sisal vloerkleed in jouw interieur

Sisal kan als behang worden gebruikt, maar wij geven toch de voorkeur aan een mooi sisal vloerkleed in de woonkamer. Je kunt deze wel om meerdere manieren als toevoeging aan je woonkamer gebruiken.

Misschien wel met een extra tapijt erover, een creatieve manier om je woonkamer een andere uitstraling te geven.

Lees ook eens