• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

180x200 vloerkleed

Zoek je naar een vloerkleed met specifieke afmetingen, zoals bijvoorbeeld 180 x 200 centimeter? Dan ben je bij Floorpassion aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod vloerkleden en ook een kleed van 180 x 200 mag daarbij niet ontbreken.
Geen producten gevonden...

Vloerkleed voor iedere ruimte

Het is ideaal dat je bij ons vloerkleden in 180x200 cm kunt vinden. Zo weet je namelijk altijd zeker dat het vloerkleed precies past. Naast die specifieke maat hebben we in ons assortiment nog veel meer afmetingen beschikbaar. Het maakt dus niet uit of je een kleed zoekt voor kantoor, in huis of in de slaapkamer, qua afmetingen kun je bij ons voor iedere ruimte een passend kleed vinden.

Misschien noem je het wel een karpet 180 x 200, waar je naar op zoek bent. Eigenlijk bedoel je dan wel hetzelfde. We gebruiken de termen vloerkleed en karpet bij ons ook door elkaar. Hoewel karpet in de huidige tijd steeds minder vaak wordt gebruikt.

Welke keuze je ook maakt en voor welke ruimte het kleed ook is, we durven wel met zekerheid te zeggen dat je bij ons altijd kunt slagen.

Meer dan alleen vloerkleden 180x200

Je bent nu heel specifiek op zoek naar een kleed van 1.80 x 2.00 meter. Maar dat is zeker niet de enige maat die we bij ons in het assortiment hebben. Ook een vloerkleed 200x300 en een vierkant vloerkleed 200x200 zijn bij ons te bestellen.

Nog niet de maat die je zoekt? Geen probleem! Bij ons is het voor een groot deel van het assortiment mogelijk om een vloerkleed op maat te laten maken. Zo kun je vrijwel ieder maat kleed laten maken.

Met een vloerkleed op maat kun je een ruimte net even wat meer uitstraling geven. Het zorgt voor een passende finishing touch in de ruimte. Het maakt daarbij niet uit welke sfeer je in de ruimte wilt creëren, je bent bij ons aan het juiste adres voor kleden die modern, klassiek, vintage of juist traditioneel zijn

Kies voor een vloerkleed van Floorpassion

Wij hebben een ontzettend ruim aanbod van meer dan 400 vloerkleden voor iedere ruimte. Of het nu gaat om een klein vloerkleed, een kleed met een specifieke maat of een vloerkleed op maat gemaakt. We leveren het met veel plezier bij je af.

Zo weet je zeker dat je altijd een passend vloerkleed in de ruimte hebt liggen. Bestel jouw vloerkleed gemakkelijk en snel via onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vind je het lastig om te bepalen of het vloerkleed wel goed is voor de ruimte? Dan kun je gratis een proefsample bestellen. Vergelijk de samples en kom gemakkelijk tot de juiste keuze.

Bij Floorpassion doen we ons best om ervoor te zorgen dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe kleed. Zo hebben de vloerkleden standaard 3 jaar garantie en bezorgen we het gratis en op afspraak.