11 / 05 / 2023
Lente inspiratie: de kindvriendelijke buitenkleden

De temperaturen zijn eindelijk weer aan het stijgen: dit betekent dat de lente officieel is begonnen. Met de warme, zachte temperaturen is het heerlijk om extra veel tijd in je tuin door te brengen. En hoe fijn als jouw kinderen tegelijkertijd ook lekker buiten kunnen spelen!

Met onze kindvriendelijke buitenkleden is dat zeker mogelijk. Floorpassion heeft een ruim assortiment aan diverse buitenkleden die kindvriendelijk zijn én ook nog eens goed passen bij de sfeer en uitstraling van jouw tuin. Lees snel verder om erachter te komen met welk buitenkleed jij jouw lente seizoen gegarandeerd laat slagen! 

Kindvriendelijke buitenkleden

Een geschikt vloerkleed is het Sisal Outdoor kleed, onder andere verkrijgbaar in de kleuren beige en lichtgrijs. Jouw kinderen kunnen veilig spelen op het kleed terwijl jij in de middagen en avonden gezellig buiten kan zitten. Samen met de kinderen kun je gaan picknicken op het ruime kleed, of gebruik het als ondergrond voor een kinderzwembadje. 

Sisal Outdoor 12 - Rond sisal vloerkleed voor buiten in beige met crème bandSisal Outdoor 12 - Sisal vloerkleed voor buiten in beige met crème band

Dit vloerkleed bestaat uit 100% polypropyleen. De garens in dit materiaal zijn onverwoestbaar, vochtbestendig en afwerend tegen UV stralen. Perfect voor buiten en je hoeft je geen zorgen te maken dat de kinderen het vloerkleed kapot of vies maken. Het vloerkleed gaat jarenlang mee en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. 

Mocht er toch iets mis gaan met het kleed, bij Floorpassion heb je 3 jaar garantie op veel vloerkleden. Dit geldt ook voor de kleden van Sisal Outdoor.

Zachte vloerkleden

Naast buitenkleden verkoopt Floorpassion ook zachte vloerkleden van hoge kwaliteit. Deze vloerkleden, speciaal voor de kinderkamer, zijn verkrijgbaar in de mooiste lente kleuren. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze populaire Fay Soft vloerkleden. De naam zegt het al: de kleden zijn kindvriendelijk door het zachte materiaal. 

Wij hebben een Fay Soft vloerkleed voor iedere kinderkamer! Naast de vierkante vloerkleden heeft deze collectie ook een ruim aanbod aan ronde vloerkleden. Ze passen perfect onder een kinderbedje of commode. Met het Fay Soft beige vloerkleed geef je je kinderkamer een sfeervolle, warme tint. 

Fay Soft Beige - Rond vloerkleed zachtFay Soft Beige - Rond vloerkleed zacht

Heb jij jouw kinderkamer al ingericht, maar kan de kamer een keer een make-over gebruiken? Kies dan een vloerkleed uit de Floorpassion X Fred van Leer collectie. Geef de kamer bijvoorbeeld een zachte, roze look met het Hampton Soft Cream vloerkleed. 

Door de ultieme zachtheid is het lopen op deze vloerkleden voor jou en jouw kinderen een pretje. Erop spelen met vriendjes en vriendinnetjes is geen probleem, want door de geluidsdemping heb je minder lawaai van het spelen. 

Kun je niet kiezen tussen de verschillende soorten vloerkleden en ben je benieuwd welk vloerkleed nou echt het zachtst is? Wij hebben een top 5 van onze zachtste vloerkleden speciaal voor jou op een rij gezet. Wellicht zit jouw favoriet hier tussen! 

Vloerkleden van Floorpassion

Tuinieren, picknicken, wandelen... De lente is fantastisch! Maar laten we eerlijk zijn, het wordt pas echt een feestje als jouw kinderen ook lekker kunnen ravotten (en jij zelf stiekem ook). Dankzij de kindvriendelijke vloerkleden van Floorpassion wordt dat een makkie! Geen gedoe meer met vlekken en viezigheid, gewoon zorgeloos genieten van het mooie weer.

Bekijk voor aanschaf zeker nog even onze veelgestelde vragen pagina, hierin staat alles wat je moet weten over onze buitenkleden. En is jouw buitenterras of kinderkamer nog in ontwikkeling en weet je nog niet welk vloerkleed past? Ook dat is geen probleem.

Bij ons krijg je eenvoudig gratis proefsamples, zodat je thuis in alle rust kan beslissen welk vloerkleed jouw voorkeur heeft. Dit vloerkleed bestel je vervolgens eenvoudig via onze website, of vraag vrijblijvend een offerte aan.