• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rond vloerkleed roze

Bij Floorpassion hebben we een uitgebreid assortiment van roze ronde vloerkleden, bekijk het aanbod hieronder!
Geen producten gevonden...

Waarom de kleur roze een top keuze is

De kleur roze is een kleur die misschien wat minder snel gekozen wordt dan kleuren zoals beige en wit. Toch is het wel degelijk een geliefde kleur. Het is namelijk een kleur waarmee je velen kanten op kan doordat de intensiteit van de kleur kan verschillen. Voeg wat meer kleur toe aan je interieur met een fel roze rond vloerkleed. Of hou het rustig en kies voor een vloerkleed in het rond en roze maar dan in een wat neutralere kleur zoals oud roze.

Het kiezen voor een roze vloerkleed past niet specifiek bij een bepaalde stijl maar kan wel degelijk onderdeel zijn van een aantal stijlen. Een rond vloerkleed in het roze is bijvoorbeeld een goede toevoeging bij een industriële interieurstijl. Bij deze stijl wordt het stoere karakter verzacht met de roze kleur. Door het contrast wat gecreëerd wordt, ontstaat er een balans tussen robuuste en zachte elementen, wat de ruimte een unieke en uitnodigende uitstraling geeft. Roze matcht ook goed met tinten zoals blauw en groen.

Met kleuren zoals bruin of roze wordt het interieur dan warmer gemaakt. Met een rond roze vloerkleed kan dit goed over gebracht worden in een ruimte.

De voordelen van een rond vloerkleed

Dat de kleur roze een bepaalde vorm van warmte zal toevoegen, is duidelijk. De vraag die dan naar voren komt, is waarom gekozen wordt voor een rond vloerkleed. De vorm van een vloerkleed moet passen bij de stijl en het interieur.

Maak je al veel gebruik van organische en ronde vormen, ga dan voor een rechthoekig vloerkleed om af te wisselen. Heb je het tegenovergestelde in het interieur, doorbreek dan de rechte lijnen met een rond vloerkleed. Wil je ook nog wat extra kleur toevoegen?

Een vloerkleed in het roze en rond kan dan de perfecte keuze zijn.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Bij Floorpassion hebben we een aantal ronde kleden in het roze. Voorbeeld daarvan zijn de Sandro 44 en de Hampton Soft Pink. Maar ook laagpolige vloerkleden in het roze en rond zijn onderdeel van het assortiment, zoals de Real 43 en de Prosper 42.

Door de verschillende roze tinten is er voor ieder wat wils, maar ook diverse patronen zijn aanwezig. Een rond kleed in het roze wat hier een voorbeeld van is, is de Play Alive Pink. Dit vloerkleed bevat een artistiek design wat gedomineerd wordt door veel kleur met als hoofdkleur roze.

Waar leg je een vloerkleed in het roze en rond neer?

Een kleed in het rond en roze is een super toevoeging in de slaapkamer. Vooral in een kinderkamer zal dit super staan. Een roze rond vloerkleed voegt meer warmte en zachtheid toe aan de ruimte. Vooral zachte hoogpolige vloerkleden of een wollen vloerkleed versterken dit effect.

Bij Floorpassion hebben we een aantal hoogpolige kleden in het rond en roze, zoals de Noëlle Riche en de Fay Soft Pink. Maar ook van kwaliteit Hampton hebben we een aantal roze vloerkleden die in het rond te verkrijgen zijn.

Dit zijn bijvoorbeeld de Hampton Soft Pink en de Hampton Soft Berry Pink. We hebben nog meer vloerkleden met felle kleuren zoals geel of blauw in ons assortiment. Of juist hele grote ronde vloerkleden. Bekijk het gehele assortiment op www.floorpasion.nl.