• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ronde laagpolige vloerkleden

Een rond laagpolig vloerkleed is modern, warm en gemakkelijk in onderhoud. Zeker een aanrader als je op zoek bent net naar dat beetje extra sfeer en warmte in huis.
Geen producten gevonden...

De voordelen van een rond laagpolig kleed

Een laagpolig rond vloerkleed kent enkele voordelen. We leggen je uit wanneer je het beste kan kiezen voor een rond laagpolig vloerkleed. Zo heeft een laagpolig rond vloerkleed een strakke uitstraling. Ideaal voor als je houdt van een klassieke en minimalistische inrichting.

Daarnaast is een laagpolig vloerkleed geschikt voor als je allergieën hebt. Een laagpolig tapijt houdt namelijk minder stof vast en het is ook makkelijker om schoon te maken en te houden. Om deze redenen kun je kiezen voor een laagpolig kleed.

Het assortiment van Floorpassion

In ons assortiment vind je een tal aan laagpolig ronde vloerkleden in verschillende kleuren, maten en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een van onze basiskleuren zoals beige, bruin of zwart of kies voor een leuke print. Met een rond laagpolig vloerkleed creëer je in ieder geval meteen extra sfeer en warmte in de ruimte.

Naast onze ronde laagpolige vloerkleden voor binnen hebben we ook de keuze uit een rond buiten vloerkleed. Want ook je tuin, balkon of terras mag niet over het hoofd worden gezien. Als je op zoek bent naar een vloerkleed met dikke en lange garens dan kun je het beste kiezen voor rond kleed hoogpolig.

Of je nu op zoek bent naar laagpolig vloerkleed, een rond vloerkleed voor in de slaapkamer of een rond kleed voor in de woonkamer bij Floorpassion hebben we voor iedere ruimte een geschikt kleed. Aan jou de keuze.

Onderhoud laagpolig rond vloerkleed

Een laagpolig rond vloerkleed is heel eenvoudig om schoon te maken. Stof, en kruimels blijven namelijk op het kleed liggen en zijn gemakkelijk zichtbaar. Maak wekelijks het laagpolig vloerkleed schoon met de stofzuiger. Handig om ook de onderkant van het kleed mee te nemen. Zo zorg je ervoor dat het kleed schoon is van beide kanten.

Een kleed wordt veel gebruikt, het is dan ook niet gek dat er vlekken kunnen ontstaan. Maak de vlekken zorgvuldig schoon. Veel meer dan water een zeep heb je niet nodig. Heb je een vlek? Dep dan voorzichtig op de vlek met lauw warm water en een klein beetje zeep.

Even belangrijk om mee te geven; ga nooit wrijven in de vlek! Hierdoor maak je de vlek alleen maar groter en wordt het moeilijker om de vlek te verwijderen. Bij goed onderhoud van jouw laagpolig rond vloerkleed kun je jarenlang plezier ervaren.

Een vloerkleed van Floorpassion

Koop je een laagpolig rond vloerkleed van Floorpassion? Dan kies je voor kwaliteit. Want al onze vloerkleden zijn van hoge kwaliteit en dat tegen de scherpste prijzen. Een vloerkleed bestellen doe je niet zomaar, een kleed moet passen bij je interieur, smaak en stijl. Daarom bieden wij een gratis stalenservice aan.

Hiermee kun je proefstaaltjes gemakkelijk met elkaar vergelijken. Heb je jouw kleed ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Geen probleem! We geven je 14 dagen bedenktijd.