13 / 10 / 2023
Ontdek het turquoise vloerkleed

Een zwart, wit of beige vloerkleed: voorbeelden van kleuren die je regelmatig terugziet binnen een interieur. Dat snappen wij maar al te goed, want deze stijlvolle kleuren passen goed bij elk meubel in het interieur. Een kleur vloerkleed die goed in het rijtje past, maar waar je misschien niet zo snel aan denkt is een turquoise vloerkleed.

De mix van deze blauwe en groene kleur werkt uiterst kalmerend zonder overheersend te zijn. Het kleed helpt juist om de balans in het interieur weer terug te vinden door extra warmte en levendigheid in de ruimte te creëren.

Verschillende soorten turquoise vloerkleden

Floorpassion heeft een ruim aanbod aan turquoise vloerkleden die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Zo hebben wij hoogpolige en laagpolige kleden in ons assortiment.

Ons ultiem zachte Velvet Touch 32 vloerkleed, ontworpen door couturier Mart Visser, is een goed voorbeeld van een hoogpolig turquoise vloerkleed. Deze donkerblauwe mix met glansgaren geeft een fluwelen, luxe look aan jouw interieur. Het vloerkleed past goed bij witte meubels, zoals een witte bank, stoel of bijzettafel.

Mart Visser Vloerkleed Velvet Touch 32 - Faded GreenMart Visser Vloerkleed Velvet Touch 32 - Faded Green

Mag het kleed extra opvallen? Een design vloerkleed in turquoise stijl is de keuze waar je op zoek naar bent. Zo is ons design vloerkleed Play Alive Blue in samenwerking met Fred van Leer een heuse blikvanger in je interieur door de intense, levendige blauwe kleuren van het kleed.

Design vloerkleed Play Alive Blue - Fred van Leer X Bram ReijndersDesign vloerkleed Play Alive Blue - Fred van Leer X Bram Reijnders

Het kleed is groot genoeg, aangezien deze valt onder ons assortiment aan XXL vloerkleden van 300x400 cm en 400x400 cm. Natuurlijk is het vloerkleed ook in kleiner formaat beschikbaar, vanaf 160x240 cm. Een ander formaat nodig? Bij Floorpassion kan je het vloerkleed volledig op maat laten maken.

Ten slotte is ons vintage Enzo 33 turquoise kleed een populaire keuze omdat deze een speels en levendig effect geeft aan elke ruimte. Het kleed past dan ook goed in een modern en minimalistisch interieur.

Enzo 33 - Prachtig vintage vloerkleed met Turquoise garenEnzo 33 - Prachtig vintage vloerkleed met Turquoise garen

Het warme, huiselijke effect maakt jouw interieur pas echt af: je voelt je gelijk thuis!

Eenvoudig kleuren vergelijken met gratis proefsamples

Naast de turquoise kleur met een mix van groen en blauw samen zijn onze blauwe vloerkleden ook een goede optie waarmee je een soortgelijk effect creëert: rust, verkoeling, vrede en ruimte in huis of op kantoor. Een blauw vloerkleed bij Floorpassion is niet één kleur, maar je hebt de keuze uit tal van verschillende blauwe tinten. Ga je voor aqua blauw, egaal blauw of donkerblauw? De keuze is reuze!

Met al die verschillende tinten snappen wij dat het moeilijk kan zijn om gelijk de perfecte kleur blauw te kiezen. Gelukkig kan je bij ons gratis proefsamples bestellen. Zo kan je de kleuren thuis rustig met elkaar vergelijken waardoor je gegarandeerd de juiste keuze maakt.

Hoge kwaliteit vloerkleden uit eigen productie

Al meer dan 45 jaar ontwerpen en produceren wij zelf de allermooiste vloerkleden. Van klassieke vloerkleden tot een Scandinavisch vloerkleed. Onze vloerkleden zijn van ongekend hoge kwaliteit, mede door het gebruik van onze hoogwaardige materialen. Daarbij worden de vloerkleden 100% zelf met de eigen hand gemaakt. Of je nu voor roze, turquoise, blauw of de positieve kleuren geel en groen gaat, wij hebben voor iedere kleurliefhebber wat wils.