• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ronde buitenkleden

Sfeer in je tuin is net zo belangrijk als binnen in je huis. Mis je nog wat sfeer in jouw tuin? Dan is een rond buitenkleed een geschikte keuze.
Geen producten gevonden...

Creëer sfeer met onze ronde buitenkleden

Geef jouw buitenruimte een leuke upgrade, kies voor een rond vloerkleed. Zo is een rond buitenkleed leuk voor bij het terras of voor onder je overkapping in de tuin, op je terras of balkon. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment in ronde buitenkleden.

Naast onze buitenkleden hebben we ook een uitgebreid assortiment aan ronde laagpolige en hoogpolige ronde vloerkleden. Dit zijn perfecte kleden voor bijvoorbeeld in de slaap- of woonkamer.

Is je keuze gevallen op een van onze ronde vloerkleden voor buiten? Dan moet je nog het materiaal kiezen. Bij ons is het Sisal outdoor kleed een veel gekozen product.

Onze ronde buitenkleden zijn in natuurlijke tinten zoals bruin en beige te bestellen. Dit sluit namelijk goed aan met de kleuren in je tuin. Welk buitenkleed je ook kiest met een rond buitenkleed van Floorpassion heb je een echte blikvanger in jouw tuin.

Onderhoud van een rond buitenkleed

Een buitenkleed heeft net even ander onderhoud nodig dan een vloerkleed voor binnen. In tegenstelling tot een gewoon vloerkleed voor buiten hoef je een rond buitenkleed niet telkens op te ruimen.

Veel mensen vragen zich namelijk af; kun je een rond buitenkleed buiten laten liggen? Ja, de buitenkleden rond van Floorpassion kun je gewoon buiten laten liggen ongeacht de weersomstandigheden. Onze buitenkleden rond zijn namelijk veelal gemaakt van polypropyleen en polyester. Deze materialen zijn goed bestand tegen weer en wind.

Je kunt het rond buiten vloerkleed dus prima buiten laten liggen. Nog een ander voordeel van een rond buitenkleed is dat onze vloerkleden goed bestand zijn tegen vlekken. Mocht er toch een vlek of viezigheid op je buitenkleed komen, dan raden we je aan om met een doek en wat afwasmiddel de vlek te verwijderen. De vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen. Op deze manier houd je jouw ronde buitenkleed mooi en schoon.

De voordelen van Floorpassion

Ben je al bekend met onze voordelen? Zo hebben wij een ontzettend ruim assortiment met diverse buitenkleden in het rond. Daarnaast zijn onze vloerkleden op maat leverbaar, het maakt dus niet uit hoe groot of klein je tuin is. Elke buitenkleed rond is verkrijgbaar in elke gewenste maat. Dit doe je eenvoudig met onze maatmodule.

Als je de maten hebt ingevuld berekent onze maatmodule vanzelf de totale prijs. Heb je nu nog geen idee welk rond buitenkleed je wilt? Dan kun je eenvoudig een gratis sample aanvragen. Vergelijk de samples en kom tot een juiste keuze. Bij Floorpassion doen we onze uiterste best om ervoor te zorgen dat jij optimaal lang kunt genieten van jouw buitentapijt rond. Zo hanteren wij een garantie van 3 jaar en bezorgen we gratis en op afspraak.

Bestel jouw buitenvloerkleed gemakkelijk, eenvoudig en voor de beste prijs bij Floorpassion.