14 / 04 / 2023

Veelgestelde vragen over onze buitenkleden!

Buitenkleden zijn momenteel dé nieuwste trend op het gebied van buiteninrichting. Met de zomer in aantocht willen mensen hun buitenruimtes gezellig en comfortabel maken. Een buitenkleed kan daarbij helpen en een extra dimensie geven aan jouw buitenruimte. Maar voordat je een buitenkleed aanschaft, is het belangrijk om antwoorden te hebben op een aantal vragen.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over buitenkleden en antwoorden die je zullen helpen bij het maken van jouw keuze.

Kan een buitenkleed buiten blijven liggen?

Ja, buitenkleden zijn speciaal ontworpen om buiten te worden gebruikt en kunnen het hele seizoen buiten blijven liggen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en andere omstandigheden buitenshuis.

Is een buitenkleed weerbestendig, zowel tegen regen als tegen de hitte van de zon?

Ja, de buitenkleden van Floorpassion zijn ontworpen om bestand te zijn tegen regen en de hitte van de zon. Ze zijn gemaakt van materialen die Uv-bestendig zijn en die niet zullen vervagen of verkleuren door de zon.

Hoe lang gaat een buitenkleed mee?

De levensduur van een buitenkleed hangt af van het materiaal waarvan het is gemaakt en hoe goed het wordt onderhouden.

Over het algemeen gaan buitenkleden gemaakt van duurzame materialen zoals polypropyleen, polyester, acryl en natuurlijke vezels zoals jute en sisal lang mee en kunnen ze jarenlang meegaan.

Kan een rieten kleed ook buiten blijven liggen?

Een rieten kleed is niet de beste keuze voor buiten gebruik, omdat het materiaal niet goed bestand is tegen weersinvloeden. Rieten kleden zijn daarom beter geschikt voor gebruik binnenshuis.

Welke vloerkleden zijn het meest geschikt voor buiten?

Vloerkleden gemaakt van duurzame materialen zoals polypropyleen, polyester, acryl en natuurlijke vezels zoals jute en sisal zijn het meest geschikt voor buiten gebruik.

Deze materialen zijn bestand tegen weersinvloeden en andere omstandigheden buitenshuis en gaan lang mee.

Hoe kan ik een buitenkleed schoonmaken?

Het schoonmaken van een buitenkleed hangt af van het materiaal waarvan het is gemaakt. Over het algemeen kunnen de meeste buitenkleden worden gereinigd met een tuinslang en mild reinigingsmiddel. Het is belangrijk om de instructies van Floorpassion te volgen voor specifieke reinigingsinstructies. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs.

Kortom, buitenkleden zijn een geweldige manier om jouw buitenruimte gezelliger en comfortabeler te maken. Ze zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Het assortiment van Floorpassion is zeer geschikt voor op het balkon, in de tuin, op gazon en bij het terras.

Mocht je nog twijfelen over welk buitenkleed het meeste geschikt is, neem dan contact op met onze adviseurs of bestel een gratis staal om te testen! Onze kleden kunnen overigens op maat besteld worden!