17 / 05 / 2023

Trend update: de kelim vloerkleden

Het Verre Oosten, dat roept ongetwijfeld een bepaald beeld bij je op. Misschien denk je aan elegantie, schoonheid, traditionele kunst, meditatie of yoga. Al deze elementen vind je terug in de kelim vloerkleden van Floorpassion. Met een kelim vloerkleed breng jij die unieke, elegante sfeer in huis. 

Breng het verre Oosten naar jouw huis

Een kelim kleed is dé trend van nu. Vroeger werden de geometrische patronen en symbolen gebruikt om met elkaar te communiceren, maar nu voegt het vloerkleed juist een bepaald karakter toe aan elke ruimte.

Bovendien vertelt elk kelim vloerkleed een verhaal. Dit maakt de vloerkleden geschikt wanneer je op zoek bent naar een speciaal vloerkleed die anders is dan de vloerkleden die je misschien gewend bent. 

Hamra 45 - Vintage vloerkleed in rode kleurstellingHamra 45 - Vintage vloerkleed in rode kleurstelling

Dit unieke karakter zie je bijvoorbeeld goed terug bij de Bolivian vloerkleden Black en Smaragd Green. Deze kleden hebben een prachtig design dat ontwikkeld is in samenwerking met Fred van Leer. Je hoeft niet bang te zijn dat het kelim vloerkleed geen goede kwaliteit biedt, want juist het tegendeel is waar.

Onze eigen moderne machines maken de kleden mooi plat met unieke patronen, terwijl ze tegelijkertijd betaalbaar blijven, lang meegaan en comfort en warmte onder je voeten bieden. 

Onze vloerkleden met vintage uitstraling

Ook een trend van nu: vintage. Hierbij mogen onze Oosterse vloerkleden zeker niet ontbreken. Waar deze vloerkleden vroeger als ouderwets of stoffig werden gezien, zijn ze tegenwoordig hip en trendy. Deze vloerkleden hebben namelijk een speciaal vintage effect dat in een nieuw en modern jasje is gestoken. 

Hamra 14 - Vintage vloerkleed in beige kleurstellingHamra 14 - Vintage vloerkleed in beige kleurstelling

Deze vintage look past perfect bij elk interieur. De bekende, traditionele Laylah en Imran vloerkleden staan goed bij zowel moderne, industriële als klassieke interieurs. En de Hamra vloerkleden komen prachtig uit in een buitenruimte, zoals onder een overkapping of in een tuinkamer. Hiermee creëer je een echt Oosters statement in je tuin. 

Een passend vloerkleed voor elke ruimte

Op zoek naar meer inspiratie voor unieke vloerkleden? Naast de kelim vloerkleden in Oosterse sferen, kun je bij Floorpassion kiezen uit genoeg andere eyecatchers. Zoek je bijvoorbeeld een vloerkleed voor op kantoor?

Met de ICXS vloerkleden uit de collectie van Mart Visser breng jij een uniek design met een luxe uitstraling in huis. De abstracte print van het vloerkleed valt op, maar creëert tegelijkertijd ook een professionele en verzorgde uitstraling voor jouw gasten.

Bolivian Etis Black - Rond Vloerkleed Floorpassion X Fred Bolivian Etis Black - Stoer kleed met Azteken print by Fred van Leer

Ook een gaaf woonkamer vloerkleed vind je in ons assortiment. Zo heeft het Pastel vloerkleed iets weg van de Oosterse look-and-feel kelim vloerkleden, maar dan in een variant met pastelkleuren. Dit zorgt weer voor een frisse, moderne look.

Echt vintage vind je andersom weer terug in het Enzo vloerkleed. Vintage betekent niet dat het vloerkleed snel kapot kan gaan, want de samenstelling van materialen zorgt er juist voor dat het vloerkleed slijtvast, sterk en gemakkelijk te onderhouden is. 

Een Kelim vloerkleed koop je online bij Floorpassion

Van Oosterse tot Westerse sferen, bij Floorpassion waan jij je met elk vloerkleed in een andere setting. Of je nu kiest voor een keuken in Oosterse sferen met het kelim vloerkleed of een modern vloerkleed bij een stijlvol kantoor, de keuze is aan jou.

Bij ons bestel je gratis proefsamples, zodat je eenvoudig verschillende stijlen en kleuren met elkaar kan vergelijken. 

Je profiteert van vele voordelen wanneer je een vloerkleed bij Floorpassion bestelt. Weet je al welk proefsample het gaat worden? Dan profiteer je tot en met 29 mei van 10% korting op veel vloerkleden. Naast de drie jaar garantie op vloerkleden maakt Floorpassion het ook mogelijk om je bestelling binnen veertien dagen gratis retour te sturen, mocht het toch niet naar wens zijn.

Bij eventuele vragen staat ons adviesteam voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 030 207 2030 of mail naar [email protected]. Wij helpen je graag verder!