03 / 05 / 2023
Moederdag inspiratie: Faux Fur Plaid

Het is bijna Moederdag! Ben je momenteel op zoek naar een leuk, maar ook nuttig cadeau om jouw moeder, oma of schoonmoeder te verrassen? Bij Floorpassion hebben wij genoeg leuke items in huis om snel en gegarandeerd te slagen.

Welke dat zijn, delen wij hieronder graag met je!

Een fijn relaxmomentje

Moeders hebben het vaak maar al te druk. Elke dag staan ze voor iedereen klaar! Gun je moeder, oma of schoonmoeder een relaxmomentje met het superzachte faux fur plaid van Fred van Leer. Heerlijk om in weg te kruipen tijdens het kijken van een filmpje op de bank. 

faux fur plaid van fred van leer de ivory faux fur plaid van fred van leer

Naast het Fred van Leer faux fur plaid in de kleur dark blue, zijn de plaids ook verkrijgbaar in de kleuren elephant grey, roze en ivory wit. Zo kun je de perfecte plaid kiezen dat past bij het interieur van jouw moeder.

Woonaccessoires combineren

Wil je er nog iets bij doen? Combineer het faux fur plaid met de designer kussens van Fred van Leer. Elk kussen heeft zijn eigen unieke karakter. Van warme, aardse tinten tot ware kleurexplosies, met deze design kussens wordt elke kamer compleet getransformeerd tot een nieuw en trendy interieur.

Daar maak je je moeder of oma zeker blij mee!

kleurrijke sierkussens van fred van leereen design sierkussen van fred van leer

Naast onze designer kussens hebben wij een ruim aanbod aan verschillende sierkussens. Dat is nog eens leuk op bezoek komen, want met de kussens maak je de ruimte van jouw moeder, oma of schoonmoeder extra sfeervol en gezellig. 

een out of africa sierkussensierkussen met veel kleurensierkussen in een zebra stijl

Een populair voorbeeld hiervan is het sierkussen van Mart van Visser. Dit kussen geeft elke kamer extra kleur door zijn oranje, warme uitstraling. Naast de uitstraling maak je jouw moeder blij met de hoge kwaliteit: je koopt namelijk meteen een kussen dat lang mee gaat.

De Mart Visser kussens worden namelijk geproduceerd volgens een speciale techniek genaamd ‘tuffen.’ Dit zorgt voor dikke hoogpolige kussens met een stevige vulling.

Vloerkleden

Heb je dezelfde smaak als je moeder en durf jij het aan om een vloerkleed voor haar uit te zoeken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Met maar liefst 45 jaar ervaring en drie jaar garantie op vloerkleden , weten wij precies waar een goed vloerkleed aan moet voldoen.

Bovendien kan je  onze vloerkleden ook eindeloos blijven combineren. Zo past het design kussen Play Alive Pink perfect bijvoorbeeld bij het premium zachte Hampton Ecru vloerkleed van Fred van Leer. 

Heeft jouw moeder of schoonmoeder nog een vloerkleed nodig voor onder een bijzettafeltje? Dan zijn onze ronde vloerkleden de perfecte keuze. Bij de Fred van Leer en Mart Visser kussens past bijvoorbeeld ook ons taupe chester vloerkleed

rond vloerkleed van fred van leerde sandro 21 rond vloerkleed

Speciaal voor Moederdag geldt nu een extra 10% korting op veel vloerkleden. Neem dus snel een kijkje bij onze vloerkleden collectie en stel jouw perfecte Moederdag cadeau naar eigen wens bedrag samen!

Moederdag cadeau bestellen

Jouw moederdag cadeau bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wanneer je namelijk  op werkdagen voor 13.00 jouw woonaccessoire of standaard maat vloerkleed bestelt, ontvang jij de volgende dag al jouw cadeau. Zelfs op zaterdag, wat betekent dat jouw pakketje nog steeds op tijd binnen is, ook wanneer je last-minute bent met het kopen van een cadeau.

Ben je er nog niet helemaal uit? Wij denken graag met je mee, zodat jij het perfecte Moederdag cadeau kan samenstellen.Je kunt ons op maandag t/m zaterdag telefonisch bereiken van 09:00 tot 21:00.

Liever een vraag stellen via de mail? Geen probleem, stuur dan je bericht naar [email protected], onze medewerkers helpen je graag verder!