08 / 06 / 2023

Vaderdag inspiratie: Design vloerkleed

Het is bijna Vaderdag! Voor velen betekent het zoeken van goede, originele cadeaus als een speld in de hooiberg. Ga je weer voor de standaard sokken of douchegel, waar je vader, opa of schoonvader eigenlijk al genoeg van heeft? Of is het deze Vaderdag een keer tijd voor wat anders?

Misschien denk je in eerste instantie bij Vaderdag niet snel aan een vloerkleed, maar dit is juist een cadeau waar jouw vader, opa of schoonvader echt iets aan heeft. En dan niet zomaar een standaard vloerkleed, maar juist onze unieke design vloerkleden zijn extra leuk om te geven. Waarom? Dat vertellen wij je hieronder!

Een kleurrijk statement voor elke ruimte

De Floorpassion design vloerkleden voegen een uniek en stijlvol element toe aan elk interieur. Onze design vloerkleden staan bekend als echte decoratieve kunstwerken. 

Een voorbeeld van zo’n decoratief kunstwerk is het design vloerkleed Play Alive Pink, ontworpen in samenwerking met Fred van Leer en Bram Reijnders. De designer en kunstenaar staan bekend om hun abstracte ontwerpen en kunstwerken. Met dit vloerkleed heb je gegarandeerd een leuk Vaderdag Cadeau waar jouw vader elke dag gebruik van kan maken!

Dit vloerkleed staat goed in een modern of industrieel interieur waarbij de levendige, intense kleurexplosie goed tot zijn recht komt in de ruimte. Onze design vloerkleden hebben een tijdloos design, je raakt dus nooit uitgekeken. 

 

Bovendien gaan onze design vloerkleden jarenlang mee door de polyamide stof. Deze stof zorgt ervoor dat de felle kleuren echt blijven, terwijl je dit kleed makkelijk kan onderhouden. 

Luxe en comfort met onze grote vloerkleden 

Het Play Alive design vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 160 x 240 cm tot 400 x 400 cm. Het vloerkleed is daardoor groot genoeg als basis onder een eettafel, bijzettafel of de bank. Hierdoor heb je nog ruimte om er op te lopen, te liggen of te relaxen. Ideaal wanneer het oude vloerkleed bij je vader thuis nodig aan vervanging toe is!

Neem gerust een kijkje tussen ons assortiment aan grote vloerkleden, of laat het vloerkleed door ons speciaal op maat laten maken. Meet de benodigde ruimte op (zonder dat je vader erachter komt natuurlijk) en bestel eenvoudig jouw vloerkleed naar keuze via onze website. 

Een tintje vintage van hoge kwaliteit

Is jouw vader gek op een buitenlands tintje in het interieur? Of houdt hij ervan om vintage producten en accessoires te scoren? Dan is ons pastel 99 Multi vloerkleed echt iets voor hem! Dit zachte, maar indrukwekkende design uit Italië creëert een frisse uitstraling in het interieur. Het kleed heeft een vintage look, maar bestaat uit nieuw materiaal van hoge kwaliteit.

Het design vloerkleed bestaat uit allerlei verschillende vierkanten in diverse pastel kleuren en vormen. Elk vierkant heeft zijn eigen karakteristieke stijl. Dit unieke uiterlijk valt snel op, maar zonder dat het te overheersend is in combinatie met andere, speciale vintage meubels. 

De charme van onze berber vloerkleden

Is een design vloerkleed iets voor jouw vader, maar gaat zijn voorkeur liever uit naar een zacht en warm vloerkleed waarbij comfort centraal staat? Geen probleem, met een groot assortiment in vloerkleden hebben wij ook design vloerkleden met een hoge pol verkrijgbaar tussen ons ruime aanbod, bijvoorbeeld ons luxe Matan kleed.

Dit ultiem zachte Berber vloerkleed bestaat uit de beste kwaliteit wol. De hoge pol van 6 cm maakt dit vloerkleed een feestje om met blote voeten op te lopen of om op te relaxen. Het symmetrische uiterlijk maakt van het vloerkleed een echte trend, waardoor dit kleed dan ook goed past in een modern interieur met witte en zwarte woonmeubels. 

 

Een hoogpolig vloerkleed is al helemaal een goede keuze wanneer je krassen, deuken of ongelijke plekken in de vloer bij jouw vader thuis ziet. Door de hoge pol zijn oneffenheden onzichtbaar, zonder dat je vader iets aan de vloer hoeft te veranderen. En dat wordt vast gewaardeerd!

Jouw Vaderdag cadeau snel in huis

De tijd vliegt, bestel dus nog op tijd jouw Vaderdag cadeau! Een design vloerkleed kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom kan je bij ons proefsamples bestellen, net zoveel als je zelf wil. Bovendien kun je ook gratis proefsamples van andere vloerkleden bestellen bij Floorpassion. Ook profiteer je van 3 jaar extra garantie op veel vloerkleden. 

Met deze proefsamples geven wij jou de mogelijkheid om alvast te kijken of het vloerkleed past binnen het interieur van jouw vader thuis. Vervolgens bestel je eenvoudig het gewenste design online via onze website of laat de proefsamples zien op Vaderdag zelf. Met een levering van één werkdag heb je het gewenste vloerkleed alsnog snel in huis.