• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wollen vloerkleden

Onze wollen vloerkleden zijn gemaakt uit pure en schone wol. Onze wollen vloerkleden zijn warmte-isolerend, geluiddempend, stoten water af en antistatisch.
Merken
Kleur
Vorm
Afmeting
Materiaal

Wollen vloerkleden

Onze wollen vloerkleden zijn van zuiver wol gemaakt en hebben enorm veel fantastische eigenschappen. Zo zijn onze wollen vloerkleden; veerkrachtig, warmte-isolerend, comfortabel, geluiddempend, antistatisch en moeilijk ontvlambaar. Verder zijn de kleden veel zachter en warmer voor uw voeten dan synthetische kleden.

De wol die voor onze vloerkleden gebruikt wordt komt voornamelijk uit Nieuw-Zeeland, waar de beste en puurste wol wordt verkregen. Logischerwijs zorgt de beste en puurste wol ook voor een kwalitatief hoogwaardig kleed. De wolvezels worden in Nederland bewerkt en met traditionele en ecologische technieken tot vloerkleed gemaakt.

Onze wollen vloerkleden passen zowel in een landelijke woonstijl als in een strak, minimalistisch interieur. De kleden geven een luxe en warme uitstraling in zowel een klassieke als een trendy woonkamer.