• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sisal vloerkleed op maat

Prachtige en hoogwaardige Sisal vloerkleden voor fabrieksprijzen! Beschikbaar in alle mogelijke afmetingen zoals 200x200 cm en 300x400. Verder is het ook mogelijk het vloerkleed volledig op maat te laten maken en leveren we ook ronde kleden.
Merken
Kleur
Vorm
Afmeting
Materiaal

Sisal vloerkleed op maat

 Sisal vloerkleden

Een Sisal vloerkleed op maat, in een standaard afmeting of een rond Sisal vloerkleed? Bekijk hier onze collectie!

--SPLIT--Sisal vloerkleden geven al generaties lang een natuurlijke impuls aan ruimtes. Is het niet de woonkamer dan wel de keuken, slaapkamer of winkelruimte die wordt voorzien van een sisal vloerkleed. Floorpassion heeft een eigen collectie bestaande uit 3 soorten Sisal. De Havard, Lago en Premium. De Havard kenmerkt zich als een grove sisal variant met een robuust karakter. Het Sisal van de Lago is te omschrijven als een medium variant, een combinatie tussen grove en fijn. De Premium is de meest fijne Sisal variant en kenmerkt zich als de sterkste sisal variant.
 
Alle Sisal vloerkleden hebben een bandafwerking van 5 cm breed u kunt hiervoor kiezen uit de materialen katoen, suède en leer. Onze sisal vloerkleden zijn te leveren in standaardafmetingen, op maat en in ronde afmetingen. De standaardafmetingen zijn bijna allen voorradig en kunnen binnen 2 tot 3 werkdagen worden geleverd. Een sisal kleed op maat of een rond sisal vloerkleed kunnen wij binnen 15 werkdagen leveren.