• 28 / 08 / 2023
    Maak kennis met onze velvet vloerkleden
    Onze velvet vloerkleden zijn de perfecte aanvulling wanneer je een luxe, maar toch ook een huiselijke sfeer wil creëren in huis. Velvet is de naam voor een fluwelen vloerkleed, dat zich kenmerkt door de opstaande ‘haren’ in het kleed.
    Lees meer
  • 01 / 08 / 2023
    Verschil Perzische en Oosterse vloerkleden
    Wanneer je zoekt naar Perzische en Oosterse vloerkleden op onze website, zie je ongetwijfeld dezelfde Oosterse tinten in beide tapijten terugkomen. Symmetrische vormen, elegantie en schoonheid zijn kenmerken waar deze vloerkleden bekend om staan. Maar zitten er ook verschillen tussen beide typen vloerkleden?
    Lees meer
  • 18 / 07 / 2023
    De zomer vloerkleden trends
    Ontdek de laatste trends op het gebied van vloerkleden en laat je inspireren tijdens het lezen van dit blogartikel.
    Lees meer
  • 05 / 07 / 2023
    Redenen om een katoenen kleed te nemen
    Een katoenen kleed vormt de basis voor een geschikt vloerkleed in huis, mede door zijn variatie aan fijne karaktereigenschappen. Wat deze eigenschappen zijn, en welk soort katoenen kleed binnen jouw interieur past, lees je in dit blog! 
    Lees meer
  • 22 / 06 / 2023
    Jute en sisal: wat is het verschil?
    Voor de extra stevige en eco-vriendelijke vloerkleden ben je met onze collectie in duurzame jute en sisal vloerkleden op de goede plek. Nu lijken ze in eerste instantie veel op elkaar. Maar zitten er ook verschillen tussen beide vloerkleden?
    Lees meer